Филми Фентъзи Филми Екшъни Филми Приключенски

Конг: Островът на черепа | Kong: Skull Island (2017)

Добави коментар

История за произхода на чудовището Кинг Конг, като действието се развива през 1971 г. - по време на Виетнамската война.

  • Жанр - фентъзи, екшън, приключенски
  • 2017
  • САЩ

История за произхода на чудовището Кинг Конг, като действието се развива през 1971 г. - по време на Виетнамската война. Колоритен екип от учени, войници и авантюристи поемат на изследователка мисия към митичен неизследван остров в Тихия океан - колкото красив, толкова и опасен. Откъснати от всичко познато, членовете на екипа дръзват да пристъпят в територията на могъщия Конг, пробуждат титанични природни сили, появяват се странни и непознати създания - митични зверове, които се изпречват на пътя им. Вместо научна откривателска мисия, избухва война между човека и чудовището, човека и природата.

Обратният път и оцеляването на хората се превръща в проблем и те ще трябва да извоюват бягството си от първичния животински рай, в който човечеството няма място. Вълнуващото приключение разкрива неразазаната досега история за това, как Конг по-късно се превърна в Кинг и стана Кинг Конг.

Режисьор: Джордан Вогт-Робъртс

Актьори: Том Хидълстън, Самюъл Джаксън, Бри Ларсън, Джон Райли, Джон Гудман, Кори Хокинс, Джон Ортиз, Тоби Кебъл, Шей Уигъм и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Конг: Островът на черепа