Актуално В програмата

Конфликти, лични драми и любовни дилеми в Къртицата 2: Разтърсване

Добави коментар

Илиян Киряков в откровена изповед за тежките години в живота си и предателството на най-близкия му приятел Христо Стоичков

Илиян Киряков в откровена изповед за тежките години в живота си и предателството на най-близкия му приятел Христо Стоичков

Екшън сцени, тежък сблъсък на характери, откровена изповед и процъфтяването на една чиста любов. Това са само част от емоциите, които ще се разразят в третия ден от живота на супергероите в Базата.

„Няма как да събереш  на едно място толкова силни характери и между тях да не прехвърчат искри - и в добрия, и в лошия смисъл”.

Така главният редактор на най-мащабното риалити – Ники Николов, коментира изобилието от интересни събития,  разтърсващи Къртицата 2 броени дни, след като участниците пристъпиха прага на Базата. 

Изолацията от външния свят взима своите “емоционални жертви” и още в първите дни Илиян Киряков сподели личната си драма пред останалите. Мълчаливият спортист драматично описа престоя си в Кипър, където от футболна звезда е стигнал до разпоредител на градския плаж, който къса билетчета. Киряков призна, че най-страшното за него е било разочарованието от най-близкия му дотогава приятел, легендата Христо Стоичков, който го изоставя в този критичен момент от живота му и дори не го поздравява, само заради факта, че Киряков е станал „обслужващ персонал”.

Оперният певец Стоян Бончев и дизайнерът на тениски Константин Воротнюк се очертават като лидерите в Базата. Всеки малък спор запалва “искрата” на безмилостна борба за надмощие между силните характери. Довечера повод да се сблъскат става темата “чалга срещу класика”.

Роксана

Стоян се вбесява на изтървана от Роксана реплика, че една фолк певица взима повече от 1000 лв на участие, защото според него дори най-добрите оперни изпълнители не получават повече от 500 лв на вечер в България.  Избухливият Стоян грубо нарече Рокси представителка на “долна музика, която с нищо не го превъзхожда”. Чувствителната ромка се разтрои,  което даде повод на Костя да се включи в спора и да задълбочи битката си със Стоян, приобщавайки и други участници като свидетели.

Индира и Боби вече спят в едно легло и са радост за очите на съквартирантите си.

На фона на скандалите и драматизма,  двама млади и красиви герои изживяват емоционално всеки миг от новородилата се любов по между им.  Тяхната връзка се намира в “най-красивия за изживяване и гледане етап”, както я определи главният редактор Ники Николов. Индира и Боби вече спят в едно легло и са радост за очите на съквартирантите си. Чувствата взимат връх и Индира  признава пред себе си, че случващото се не е моментно увлечение. За първи път се запита готова ли е да се влюби след две години, които е прекарала без мъж до себе си и как тази емоция ще повлияе  на участието й в Къртицата 2: Разърсване.

Как ще се развият скандалите и любовта в къщата проследете довечера от 20:30 часа само в ефира на TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2