ТВ анонси БНТ

Концерт на Станислав Сланев – Стенли в неделната вечер по БНТ 1

Добави коментар

Гледайте официалната премиера на албума „Чужди тела“

На 24 юли (неделя), веднага след късната емисия новини „По света и у нас“, БНТ 1 ще излъчи студийния проект на един от най-харизматичните изпълнители в съвременната българска музика – Станислав Сланев (Стенли) в клуб „Music Jam“, където той представя албума „Чужди тела“ (2019).

Сред любимите песни, на които зрителите ще се насладят, са „Бягай от мен“, „Ранен сняг“, „Чужди тела“, „Вън от мрака“ и други.

Работата по албума „Чужди тела“ отнема една година, а песните в албума са реализирани в три различни държави (България, Великобритания и Ирландия). Албумът включва 10 нови песни като автор на музиката е Благослав Анастасов, фронтмен на популярната рок банда „Hayes & Y“. Аранжиментите са дело на Благо и Стенли, а за част от песните към тях се присъединява и музикантът Светлин Къслев.

За текстовете на песните в новия си албум, Стенли събира цяло съзвездие от близки приятели – популярният поет Александър Петров, телевизионната водеща Наталия Симеонова, Дани Рашев, емблематичният Любо Киров и съпругата на музиканта – актрисата и певица Людмила Сланева – Локо. Продуцент на албума е Стенли, а всички песни в „Чужди тела“ са миксирани в студио в Дъблин (Ирландия).

Гледайте концерта на Станислав Сланев на 24 юли (неделя) от 23:15 ч. по БНТ 1!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър