Актуално Търси се...

Комикът Никола Анастасов гостува на "Търси се..."

Добави коментар

Никола Анастасов ще бъде гост в "Търси се..." тази събота. Какъв е животът му извън театъра и колко важна е ролята на семейство му - 29.11. от 11 ч.
Комикът Никола Анастасов гостува на
Големият български комик Никола Анастасов ще бъде гост в токшоуто "Търси се..." тази събота. Какъв е животът му извън театъра и колко важна е ролята на семейство му - това ще разберат зрителите на , 29 ноември от 11 ч.

Никола Анастасов ще разкаже за огромната си любов и признателност към своята съпруга Мария Косева. Въпреки изключително големия си талант на певица, тя жертва своята успешна кариера в името на семейството и най-вече на съпруга си, който се превръща в един от най-обичаните български актьори.

Комикът Никола Анастасов гостува на Водещите Меги и Нели ще срещнат комика с внучката му Виктория, която все още е ученичка, но мечтае да тръгне по стъпките на дядо си и да стане актриса. Тя ще разкрие как двамата се забавляват и водят дълги и откровени разговори. Какво мисли Никола Анастасов за намеренията на внучката си да се отдаде също на театъра – ще стане ясно в "Търси се...".

Много вълнуващи срещи актьорът ще има и с две от най-популярните млади актриси - Елена Петрова и Нона Йотова. Те ще споделят огромното си възхищение от таланта на актьора и ще разкрият колко забавен е той и в живота. Оказва се, че една от страстите на Никола Анастанов е да купува вещи, които да му напомнят за местата, където е играл. Зрителите ще видят и прочутия "скеч с лисица", който комикът ще изиграе, предизвикан от Нона Йотова.

Най-големият приятел на актьора от Сатиричния театър - Славчо Пеев, ще разкрие истината по въпроса увеличават ли се фенките на Никола Анастасов. Той ще го провокира да си спомни няколко шопски вица, на които комикът е най-добрият разказвач.

Мария Статулова ще прибави нови нюанси към образа на актьора и ще разкрие, че той все още е много харесван от жените. Тя ще сподели, че една от страстите му са дългите телефонни разговори с неговите приятели и колеги.

Последната изненада за Анастасов е среща в студиото с любимите му Бистришки баби.


Последната изненада за Анастасов е среща в студиото с любимите му Бистришки баби. Със сълзи на очите актьорът ще се поклони пред техния талант, а Бистришките баби ще разкрият лесно ли се работи с него и, разбира се, ще го поздравят с любимата му шопска песен. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“