Лица За звездите

Колите на Алисия и Стефани осъмнаха с нарязани гуми

Добави коментар

Вандали помрачиха турнето на Фен ТВ. Колите на Алисия и Стефани осъмнаха с нарязани гуми в Бургас
Вандали помрачиха турнето на Фен ТВ. Колите на Алисия и Стефани осъмнаха с нарязани гуми в Бургас

Алисия


Клубното турне на Фен ТВ по повод шестия рожден ден на музикалната телевизия премина през Ямбол, Хасково и Бургас. Алисия, Джордан и Стефани зарадваха феновете с много хитове и настроение и внесоха допълнителен колорит в нощния живот на трите града. Певците сложиха началото и на националния фен клуб на Фен ТВ, който вече събра над 400 члена.

Купонджийското настроение обаче бе помрачено на последния концерт в Бургас. Докато купонът се вихреше в клуба, вандали нанесоха сериозни поражения на колите на изпълнителите. Най-много пострада джипа на Алисия, който бе с три нарязани гуми, откраднат преден номер и решетка, а наглия среднощен акт е завършил с пирон по предния капак. Колата, с която бе Стефани пък бе „само” с една спукана гума. Вместо да потеглят за София, на изпълнителите им се наложи да дават показания в полицията и да описват щетите.

„Нямам думи да опиша как се чувствам. Идваме да се забавляваме с хората, настроението беше супер, но в крайна сметка остава горчивина. Заради няколко гамена се създава лош имидж на града”, коментира звездата.

Алисия  застана и пред камерата на Фен ТВ.
Зрителите ще могат да видят репортаж с участието на изпълнителите в Бургас и пораженията след инцидента. Кадрите ще бъдат излъчвани в рубриката „Зад кулисите” от  вторник, 20 октомври.   PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Зад кулисите

Топ-артисти на ФЕН ТВ в "Зад кулисите"

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Бони се завърна в "Сънни мюзик"

Ива Давидова и Радостина Паньова в „Зад кулисите” по Фен ТВ