Лица Партита

Коледен цирк в София

Добави коментар

Вече и в София, както във всички останали европейски столици, ще има коледен цирк от тази зима.
Коледен цирк в СофияВече и в София, както във всички останали европейски столици, ще има коледен цирк от тази зима. Заслугата за това е на известния режисьор Силвестър Лолов и неговата компания „Сан прадъкшън”.

За първи път от повече от 20 години насам София ще предложи атрактивно забавление за децата и техните родители. Известните циркови артисти от Фамилия Иванови, които са сред най-търсените трупи в Италия, се завръщат в родината си, за да покажат най-доброто от своя репертоар пред столичната публика.

За да бъде максимално комфортно за зрителите, циркът няма да разпъне шапито, а ще изнесе своята програма в отоплена зала в читалище „Цар Борис Трети” (бившето „Валентин Андреев”), което се намира на ул. Клокотница №29 (до градинката на Централна гара).

Премиерният спектакъл ще бъде показан на 2 декември 2010 от 19 ч, а всяка събота и неделя до края на годината ще има по две представления – от 11 ч и от 16 ч.

Коледен цирк в София


На цирк като на цирк – артистите от Фамилия Иванови ще предложат много атрактивни номера, срещи с най-различни животни като африкански таралежи, дресиран скунс, огромни змии и питони, много динамика и настроение. За първи път децата ще могат да видят на живо дресирано кенгуру. 

Коледен цирк в София
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър