Лица Актьори

Койна Русева и Антоний Аргиров стават роднини

Добави коментар

Койна Русева и Антоний Аргиров стават роднини в нов сериал на bTV

Койна Русева и Антоний Аргиров ще бъдат главни действащи лица в новия кино сериал на bTV.

Приятели в живота, двамата артисти ще влязат в ролите на роднини в комедийната продукция, която се снима не само на едни от най-живописните кътчета в България, но и на локации в целия свят. Актьорите споделиха, че докато повечето хора релаксират на морския бряг, те работят активно, но и се забавляват много в компанията на прекрасни колеги и професионалния екип на режисьора Тодор Чапкънов. А едно такова приключение, изпълнено с романтика, интриги и обрати, ги зарежда с вдъхновение и ентусиазъм.

Койна Русева призна, че Антоний „прави уникални неща” още от самото начало на снимачния процес и тя трудно овладява бурния си смях. Актрисата повдигна леко завесата за екранната си героиня и разкри, че „противно на очакванията”, този път играе „много мила, клета женица”. Сподели също, че най-голямата трудност за нея до момента е да ходи на високи токчета, затова във всеки удобен момент се радва на комфорта на равните сандали.

Антоний Аргиров обеща на зрителите на bTV да видят в негово лице многопластов персонаж „със сериозни проблеми”. Двамата споделиха, че имат дългогодишна професионална история като роднини - преди близо 10 години те са се превъплътили в ролята на майка и син в българска кинопродукция. Койна и Антоний са единодушни, че с удоволствие приемат предизвикателството да разработят напълно различни, съвременни и колоритни образи в новия комедийно –драматичен кино сериал на bTV. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Койна Русева , Антоний Аргиров

Койна Русева и Деян Донков преобръщат събитията в „Пътят на честта“

Ти защо си тук ? Миро и Койна Русева с нова песен!

Миро и Койна Русева в „Нависоко“

Койна Русева чупи токчета на село

Койна Русева ще дефилира на червения килим в Кан