Актуално Какво ще се случи...

Койна Русева чупи токчета на село

Добави коментар

Градска жена, за която връщането на село е равносилно на социално самоубийство....

Градска жена, за която връщането на село е равносилно на социално самоубийство – в тази роля ще видим Койна Русева в най-мащабния тв проект родно производство „Скъпи наследници“.

В сериала, който bTV ще излъчва всеки делник от 18 ч от 15 януари, актрисата ще сложи шапката на Милица - разведена и амбициозна бизнесдама, която се завръща в родното си село заради голямото наследство, което баща ѝ оставя на цялата фамилия.

„Една кучка, която никой не може да понася, ходи с големи шапки и по токчета на калдъръмите“ - така Искра Донова описа героинята на колежката си. Самата тя ще скочи в кожата на местната кръчмарка в специално изграденото за нуждите на продукцията село Бели Вит.

 

Георги Кадурин и Валентин Танев

 

„Когато видят отбора на комичните образи - Георги Кадурин и Валентин Танев, зрителите веднага ще се влюбят, разкошни са и двамата“, категорична бе Русева пред bTV, като допълни, че селският живот не ѝ е бил чужд по време на снимките, защото баба ѝ и дядо ѝ, при които е прекарвала летата си, са живели точно по този начин.

 

Койна Русева

 

Сюжетът на „Скъпи наследници“ ще се завърти около семейство, което е заставено от своя "патриарх" да живее заедно в рамките на година в Бели Вит. Идеята е никой от тях да не напуска селото за повече от 12 часа. Ако за този период се научат да оцеляват въпреки различията си и в близост до природата, те ще си разделят наследство от 1,2 милиона евро.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпи наследници , Койна Русева

Койна Русева и Деян Донков преобръщат събитията в „Пътят на честта“

Ти защо си тук ? Миро и Койна Русева с нова песен!

Миро и Койна Русева в „Нависоко“

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

Tази седмица в „Скъпи наследници“: Бели Вит избира кмет, Диди прави премиера на книгата си, а Калин и Боби се срещат с инвеститори