Актуално Търси се...

Коя е голямата любов на Лора Крумова в „Търси се…” събота, 20 февруари по bTV

Добави коментар

Коя е голямата любов на Лора Крумова в „Търси се…” събота, 20 февруари по bTV
Лора Крумова в „Търси се…”Водещата на „Тази неделя” Лора Крумова ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се…”, тази събота, 19 февруари, от 11:00 часа, по bTV. Какви емоции вълнуват журналистката в личния ѝ свят и каква е тя извън телевизията, ще разкрият най-близките ѝ приятели.

Първата среща за Лора ще бъде с най-добрата ѝ приятелка – журналистката на bTV Генка Шикерова. Тя ще разкаже, че двете се запознават като начинаещи репортери в Канал 3 преди 15 години. Голямото приятелство между тях пламва по интернет, когато Лора е на специализация в Америка.

Генка ще разкрие, че приятелката ѝ изобщо не обича показността и това е една от големите ѝ професионални драми. Генка ще разкаже и как любовта е променила Лора. „Промени се адски много. Стана по-отворена към хората”. Самата Лора ще признае, че връзката ѝ със сегашния ѝ приятел е „най-осъзната”, която е имала до момента.

Лора Крумова в „Търси се…”

За срещата със Сотир, за промяната в нея и за любовта им, журналистката ще разкаже единствено в „Търси се...” тази събота по bTV.

Лора Крумова в „Търси се…”Изключително приятна ще бъде и срещата на журналистката с началната ѝ учителка. За първи път зрителите ще видят детските рисунки на Лора, които нейната учителка пази и до днес.

В студиото на „Търси се…” журналистката ще се опита отново да нарисува една от тях. „Лора беше много общително дете и отлична ученичка. Това до голяма степен се дължи и на възпитанието ѝ в семейството”, ще си спомни учителката. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Лора Крумова

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“