Актуално Какво ще се случи...

Кой ще целуне първо Боряна (Елена Петрова) - баща или син Касабови (Стефан Данаилов, Калин Врачански)

Добави коментар

Кой ще целуне първо Боряна (Елена Петрова) - баща или син Касабови (Стефан Данаилов, Калин Врачански)в сериала "Стъклен дом"
Кой ще целуне първо Боряна (Елена Петрова) - баща или син Касабови (Стефан Данаилов, Калин Врачански)

Една от най-големите букмейкърски къщи в света „Унибет” пусна залог, касаещ бъдещото развитие на любовните взаимоотношения между персонажите в българския сериал „Стъклен дом”.

Залогът е за това "Кой от героите ще бъде целунат от Боряна до края на епизод 10?” Зрителите могат да избират между Камен и Димитър, както и между вариантите никой от тях да не заслужи  нейното вниманието или пък двамата да успеят да му се порадват. В интерес на точността букмейкърът уточнява, че се зачитат единствено целувки по устните.  

Специалисти по този род залози посочват най-добър коефициент за вероятността само Камен Касабов (Калин Врачански) да заслужи страстна целувка от любимата си.

„За първи път българска продукция предизвиква такъв огромен интерес сред родната публика. След новината, че правата за излъчване на първия сезон са продадени на турски телевизионен канал, сега следва още едно доказателство за международния интерес към "Стъклен дом", споделиха от bTV.

Елена Петрова


Факт е, че преди официалната премиера на втория сезон на "Стъклен дом" има  огромен интерес към бъдещото развитие на сюжета. Развръзката на любовния триъгълник между Боряна (Елена Петрова) и баща и син Касабови (Стефан Данаилов, Калин Врачански) е може би най-очакваният момент от многобройната публика на най-успешния български сериал.

Стефан Данаилов

Тази неделя предстои зрителите да видят първия епизод от втория сезон на сериала. Малко по-малко интригата започва да се разплита и всичко да излиза наяве. Всеки от героите осъзнава и разбира определена истина за случилите се събития.

Калин Врачански

Николай изпада в безизходна ситуация и се опитва всячески да се измъкне. Елена подозира машинациите му, но кой е разкрил нейните планове, ще видят зрителите още тази неделя. Как ще се развият отношенията на Камен и Боряна, след като Дани разкри любовната им връзка? Ще бъдат ли измъчвани от угризения и през какви емоционални перипетии ще преминат те?

Асен Блатечки

Кой е Чарли – героят на Асен Блатечки и с кого от познатите персонажи в сериала е свързан той, ще стане ясно тази неделя в епизода. Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”