Актуално България търси талант

Кои са в журито на „България търси талант” 3

Добави коментар

Асен Блатечки, Ваня Цветкова, Любен Дилов и Есил Дюран са в журито на новия сезон на „България търси талант”

Асен Блатечки, Ваня Цветкова, Любен Дилов и Есил Дюран са в журито на новия сезон на „България търси талант”

Тази пролет по bTV стартира третият сезон на най-позитивното шоу в родния ефир - "България търси талант". Кандидатите за слава, наградата от 60 000лв. и титлата "Талант на България" ще мерят сили и ще се опитат да впечатлят журито, което през този сезон ще бъде в нов и още по-звезден състав -  писателят Любен Дилов–син, актьорът Асен Блатечки, певицата Есил Дюран и актрисата Ваня Цветкова.

Всеки от членовете в състава на журито е доказал се професионалист в своята област. Писателят Любен Дилов-син за поредна година ще дава оценки на талантливите участници. За актрисата Ваня Цветкова това също не е напълно ново предизвикателство, защото във втория сезон на шоуто тя беше част от формата като гост-жури. Певицата Есил Дюран пък е доказала уменията си като жури в друг формат на телевизията през 2008г. – Music Idol. Любимият на всички актьор Асен Блатечки, познат от хитовите сериали на bTV – “Стъклен дом” и "Фамилията”, също ще покаже нюха си за откриване на таланти.

Предварителните кастинги, които се проведоха в 8 града на страната в началото на януари, показха, че интересът към предаването няма граници и не стихва през годините. Какви таланти ще се открият на територията на страната ни, зрителите ще видят напролет в праймтайма на bTV.

Дали журито ще се изуми от нестандартните възможности на кандидатите, сред които 5-годишен гайдар, 6-годишен рапър и момиче, което владее делфински, 5-годишен вундеркинд, вицесветовна шампионка, 71-годишен руски диригент, 82-годишен поет, както и невероятни танцьори с атрактивни пърформанси, имитатори и комедианти. За разлика от предишния сезон, в третото издание на формата ще вземат участие всякакви хора, с уникални и неподозирани умения, както и много повече таланти от чужбина.
 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Асен Блатечки , България търси талант , Ваня Цветкова , Любен Дилов , Есил Дюран

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя