Актуално В програмата

Кои са гостите на Антон Хекимян през уикенда

Добави коментар

Петьо Блъсков, Димитър Бежански, Сергей Игнатов, Муравей Радев и финалистите от „Африка: Звездите сигурно са полудели” сред гостите на Антон Хекимян през уикенда

В първия уикенд на месец декември Антон Хекимян ще посрещне в студиото на „Тази събота” и „Тази неделя” поредните интересни събеседници, с които ще обсъди най-актуалните и любопитни теми от седмицата.

Антон ХекимянСутринта на 7 декември 2013 ще започне с гост коментатори по актуалните теми Петьо Блъсков, Димитър Бежански и Сергей Игнатов.

Игуменът на Троянската обител дядо Григорий ще анализира скандалите под манастирската лоза, а Цвета Караянчева от ГЕРБ ще коментира има ли натиск в сочените за бастиони на ДПС региони. И още - какви искове са повдигнати срещу реституцията на Главно мюфтийство и защо кметове се обединиха в защита на поисканите десетки имоти в страната.

Гости в студиото по темата ще бъдат четирима от градоначалниците.

Политикът с шпага и китара, бивш депутат и кандидат за президент Жорж Ганчев ще разкрие своята житейска истина за живота, политиката и... любовта.

Малко преди да роди третото си дете певицата Кали ще разкрие „тайни” за семейството, колите и конете.

На 8 декември 2013, неделя, дни преди изборите за нов варненски митрополит, Антон Хекимян и неговите гости - финалистите от "Африка: звездите сигурно са полудели" Диляна Попова, Георги Милков и Георги Тоше ще говорят за това кой остава в надпеварата и да очакваме ли нови скандали. Финансовият министър от кабинета "Костов" Муравей Радев ще говори за новите бюджети, старите приятелства и съдбоносните решения.

В рубриката „Един българин в Холивуд” репортерите на предаването ще разкажат за аниматора Владимир Тодоров и неговата работа със Стивън Спилбърг и Том Ханкс.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази неделя , Антон Хекимян , Тази събота

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

Рокади в bTV: Антон Хекимям заема мястото на Венелин Петков

„Тази събота и неделя“ дава старт на есенния сезон от три различни точки

„Тази събота и неделя“ открива есенния сезон на 7 септември с нови рубрики

„Тази събота и неделя” изпраща пореден успешен ТВ сезон на живо от южното Черноморие