Актуално В програмата

Кой направи Иван Абаджиев пазач в детска градина

Добави коментар

Защо треньорът по вдигане на тежести Иван Абаджиев става пазач на детска градина ще стане ясно в предаването „Истории с Патрашкова“ по ТВ2.

Защо един от най-железните и прославени треньори в българския спорт – треньорът по вдигане на тежести Иван Абаджиев става пазач на детска градина ще стане ясно тази неделя единствено в предаването „Истории с Патрашкова“ по ТВ2.

Иван Абаджиев в  Истории с Патрашкова

Известният специалист по тежка атлетика, спечелил десетки медали за страната, който през последните години живее отвъд океана, ще разкаже за всички перипетии в кариерата си, за знаменитата си методика с нечовешки натоварвания, за ударите под кръста и силата да продължи напред.

Зрителите ще бъдат изненадани от меломанската страст на треньора, който може с часове да слуша оперни арии и притежава колекция от изпълнения на всички най-знаменити тенори в света. Абаджиев за първи път ще разкаже и за страстта си към кучетата, както и за усамотението си в изолирано село, където прекарва всеки миг, когато е в България.

В предаването освен това зрителите ще видят и историята на най-известния ваксаджия в Пловдив, който лъска обувки от 1944 година и твърди, че е доволен от работата си.

Темите за пределите в живота, усилията и огорченията, както и за различните представи за щастието в студиото ще коментират известният режисьор Бойко Богданов и хореографката Мила Искренова.   

„Истории с Патрашкова” се излъчва всяка неделя от 17:00 часа само по ТВ2.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истории с Патрашкова

Бащата на Илия Павлов в „Истории с Патрашкова“

Сензационна изповед на Стефан Данаилов на 28 декември, неделя в „Истории с Патрашкова”

Патрашкова търси истината за смъртта на Иван Башев

Иван Костов до Митко Палаузов тази неделя по ТВ2

Скандална изповед на Валентин Христов по ТВ2