Филми Екшъни Филми Трилъри

Код: Лондон | London Has Fallen (2016)

Добави коментар

След мистериозната смърт на британския премиер, главите на западния свят се събират за погребението му - но въпреки сериозните мерки за сигурност, агент Майк Банинг е по следите на заговор за атентат срещу световните лидери.

  • Жанр - екшън, трилър
  • 2016
  • Великобритания, САЩ, България

След мистериозната смърт на британския премиер, главите на западния свят се събират за погребението му - но въпреки сериозните мерки за сигурност, агент Майк Банинг е по следите на заговор за атентат срещу световните лидери. Целта на конспирацията е ликвидирането на световния политически елит, унищожаването на забележителностите на английската столица и опит за налагането на една ужасяваща перспектива за бъдещето.

Единствените, които могат да спрат конспираторите, са президентът на САЩ, невярващият на никого негов най-доверен таен агент и една дама от британското разузнаване МИ-6, която също не вярва на никого. И с пълно право...

Режисьор - Бабак Наджафи

Актьори - Джерард Бътлър, Ерън Екхарт, Морган Фрийман, Анджела Басет, Рада Мичъл, Джаки Ърл Хейли, Мелиса Лио, Диляна Буклиева, Юлиан Костов, Михаил Билалов и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Код: Лондон , Джерард Бътлър , Морган Фрийман

Джерард Бътлър осинови кученце от България

"Забвение" - фантастичният екшън с Том Круз

Морган Фрийман (Morgan Freeman)