Предавания Публицистика

„Код: Криминално” и „Хрътките” отново тръгват по горещи следи

Добави коментар

„Код: Криминално” и „Хрътките” се завръщат тази седмица в ефира на bTV Action
Един час криминални новини и разследвания от най-добрите журналисти в България!

Мая КостадиноваТова очаква зрителите на bTV Action и на предаването „Код: Криминално”, което се завръща в ефира на медиата на 21 септември. Този сезон то ще се излъчва всеки петък от 20.00 часа с водещ Мая Костадинова. В първото за сезона предаване темата ще бъде защо упояват възрастни хора и избиват селскостопански животни по родните села, докъде стига битовата престъпност и защо осъденият за самоотбрана Йордан Опиц раздели българското общество на две?

Третият сезон на „Хрътките” стартира на 22-ри септември. Репортерите на „Хрътките” Десислава Ризова, Теодора Трифонова, Александра Кръстева, Сергей Тодоров и Ивайло Везенкова и водещата Валентина Войкова  в момента работят под прикритие, за да предложат на зрителите нови разследвания, провокации и реални истории. В настоящия сезон те не просто ще разследват, но и ще се изправят в студиото пред зрителите, за да разказват за кухнята на разследванията си. 

водещата Валентина Войкова В предаването ще има и нова рубрика -  „Глутница кучета”, която ще вади „на светло” сърдитите млади хора, на които естественото място е Мрежата. Водещ на рубриката ще бъде Десислава Ризова. Всяка събота тя ще разговаря с автора на най-интересното и предизвикало най-много коментар в интернет мнение на блогър. В неделя Ивайло Везенков ще продължи да провокира със социални експерименти – формат, който именно „Хрътките” наложи у нас. Започналата във втория сезон на предаването рубрика „Талантливите млади” ще има ново развитие – всяка неделя ще показва историята на една млада ъндърграунд банда, като много често това ще бъде нейният телевизионен дебют. След това с музикантите в студиото ще разговаря водещата на предаването Валентина Войкова. В първото издание екипът на „Хрътките” ще покаже хората, за които независимостта е да не зависят от България – емигрантите. В „Глутница кучета” – своят прочит на датата ще направи Венци Мицов. В неделя – разследване с продължение – за капаните на фирмите за бързи кредити. Ще тръгнем по следите на една от най-бруталните схеми, в които попадат закъсалите хора. „Талантливите млади”  тази неделя са „Кючек”. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хрътките , Код: Криминално

„Хрътките”: Измами в ГУСВ и пътят на Българската православна църква

Финансови нарушения и пирамиди разкриха "Хрътките"

Десетки измамени и Баптистка църква в неделя, 20 май - „Хрътките”

„Хрътките” под прикритие в детската болница към Пирогов

Има ли с годините решение за проблемите с детските градини ще разследват „Хрътките”