Лица За звездите

Коцето Калки: „Синът ми носи име на светец”

Добави коментар

Коцето Калки за първи път разказа подробности за своя син, който вече е на година и три месеца. „Роден е на ден, покровителстван от светец, и носи неговото име“
Коцето Калки коментира и публикациите, според които детето му е родено извън закона

Днес в „На кафе“ певецът Коцето Калки за първи път разказа подробности за своя син, който вече е на година и три месеца. „Роден е на ден, покровителстван от светец, и носи неговото име“, разкри изпълнителят пред водещата Гала.  Той сподели, че за него най-важно на този етап е детето да получава много любов и да бъде поощрявано да прави нещата, които му харесват. Според Коцето, малкото момченце вече показва интерес към природата и техниката, въпреки крехката си възраст.

Пред екипа на „На кафе” Коцето коментира и публикациите в жълтите медии, според които синът му не е от съпругата му и той живее в любовен триъгълник със сурогатната майка. „Има много глупости в тези статии“, заяви той, но не влезе в повече подробности. Само уточни, че за него „сурогатна“ е грозна дума, а между хората, които са част от тези събития, има „установени взаимоотношения“ и именно те са помолили да не се разкриват повече подробности. „Според мен няма незаконни деца. Децата са дар божи!”, добави още артистът.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе , Коцето Калки

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”

Стоян Алексиев посрещна рождения си ден в дома на семейство Генадиеви