Филми Криминални Филми Трилъри

Книгата на Хенри | The Book of Henry (2017)

Добави коментар

Понякога нещата не са такива, каквито изглеждат - особено в предградието на едно малко градче, където живее семейство Карпентър.

  • Жанр - криминален, трилър
  • САЩ
  • 2017

Понякога нещата не са такива, каквито изглеждат - особено в предградието на едно малко градче, където живее семейство Карпентър. Самотната майка Сюзан е сервитьорка в закусвалня, най-добрата ѝ приятелка е борбената Шийла. По-малкият ѝ Питър е закачливо 8-годишно дете. По-големият е Хенри - той е на 12, но изобретателността и интелигентността му нямат граници и съумява да се грижи за всички и всичко по уникален начин: закриля брат си, подкрепя майка си, до известна степен дори е поел и издръжката на семейството!

Хенри и майка му откриват, че в съседното домакинство на милата Кристина и нейния доведен баща се крие опасна тайна. Момчето успява да разработи специален план за спасяването на съученичката си, но реалността става все по-страховита и някак естествено Сюзан се оказва в центъра на събитията.

Режисьор - Колин Тревъроу

Актьори - Наоми Уотс, Джейдън Мартел, Джейкъб Трембли, Сара Силвърман, Дийн Норис, Лий Пейс, Мади Зиглър, Боби Мойнихан и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Книгата на Хенри