Сериали Драми

Клюкарката | Gossip Girl (2021)

Добави коментар

Оригиналният сериал на HBO Max и съвременно продължение на „Клюкарката“ ще има своята стрийминг премиера у нас в HBO GO на 26 октомври. На тази дата ще излязат първите шест от общо дванадесет епизода, а останалите са предвидени за ноември.

© HBO България

“Клюкарката“ проследява живота на привилегирована група гимназисти в Манхатън. Драмата е разказана през очите на неназован блогър, който е решен да открие и раздуха всеки скандал с помощта на редовните си и изключително популярни сред младежите, текстови съобщения.

Оригиналният тийн драматичен сериал, излъчван 2007-2012 година, има общо 121 епизода. Гласът зад кадър, който превежда зрителя през перипетиите на гимназистите и в първия сериал и в продължението на HBO Max, e на Кристен Бел.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Разработено от Джошуа Сафран, сценарист и изпълнителен продуцент на оригиналния сериал, това продължение на поп културния феномен ни отвежда обратно в горен Ийст Сайд, където откриваме ново поколение тийнейджъри от частни училища в Манхатън, Ню Йорк. Действието се развива девет години след като уебсайтът на оригиналния блогър спира да съществува. В новите си серии „Клюкарката“ изследва колко много са се променили социалните медии, както и пейзажът на самия Ню Йорк през годините.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
© HBO България

Поредицата се основава на бестселърите на Сесили фон Зигесар и оригиналното шоу, разработено от Джош Шварц и Стефани Савидж, които са другите двама изпълнителни продуценти и на новия сериал. „Клюкарката“ се продуцира от Fake Empire и Alloy Entertainment съвместно с Warner Bros. Television и CBS Studios.

Дванадесетте епизода на новият сериал са разделени на две части като първите шест ще започнат да се излъчват от 26 октомври, а премиерата на втората част от епизодите е предвидена за ноември, отново в HBO GO. Новият „Клюкарката“ вече е подновен за втори сезон.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
© HBO България

26 октомври е и датата, на която HBO Max ще стъпи в Европа, подменяйки поетапно съществуващата платформа HBO GO. Промяната ще е факт от тази дата в скандинавските пазари, в които HBO оперира, както и в Испания. Държавите от централна Европа, включително България, ще предлагат съдържанието на марките на WarnerMedia през HBO GO, докато новата платформа не замени настоящата в първите месеци на следващата година.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Клюкарката