Филми Документални

Клоаките на Лос Анжелис: поглед отвътре

Добави коментар

Авторите на този документален филм ни повеждат отвъд блясъка и великолепието на втория по големина американски град – център на филмовата индустрия, за да ни покажат неговия мрачен, но въпреки това впечатляващ подземен свят.
Документален филм - САЩ

Клоаките на Лос Анжелис: поглед отвътреАвторите на този документален филм ни повеждат отвъд блясъка и великолепието на втория по големина американски град – център на филмовата индустрия, за да ни покажат неговия мрачен, но въпреки това впечатляващ подземен свят.

 В Лос Анжелис има приблизително 30 000 км тръби, което е почти3/4от обиколката на Земята по линията на екватора и всъщност представлява една от най-големите и усъвършенствани канализационни системи в света. Количеството отпадни води, вливащи се всеки ден в пречиствателната станция в Лос Анжелис, може да напълни 780 плувни басейна с олимпийски размер.

Ще проследим пътя на човешките отпадъци през тръбите и каналите на канализационната мрежа в Лос Анжелис - чак до пречиствателната с танция, и ще научим как реагира системата при появата на най-различни проблеми.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Клоаките на Лос Анжелис: поглед отвътре