Сериали Теленовели

Клюкарката

2 коментара

Създаден по поредицата юношески романи на Сесили фон Зигсар и продуциран от Джош Шуорц и Стефани Савидж, сериалът „Клюкарката” разказва за живота на привилегированите гимназисти в Манхатън.
Gossip Girl, 2007 САЩ

сериен филм – 1-ви сезон, 18 епизода


В главните роли: Блейк Лайвли, Лейтън Мистър, Пен Бадгли, Чейс Кроуфорд, Тайлър Момсен, Ед Уестуик, Кели Ръдърфорд, Матю Сетъл и др.

Режисьори: Норман Бъкли, Майкъл Филдс, Марк Пизнарски и др.

Сценаристи: Сесили вон Зигесар,     Стефани Савидж, Джош ШварцСъздаден по поредицата юношески романи на Сесили фон Зигсар и продуциран от Джош Шуорц и Стефани Савидж, сериалът „Клюкарката” разказва за живота на привилегированите гимназисти в Манхатън.

В самото начало учениците разбират, че Сирина Ван Дер Удсън, някога най-видната купонджийка в Горен Ийст Сайд, се е върнала в града, както научават всички важни новини в живота си – от блога на всезнаещата, но свръхпотайна Клюкарка.

Никой не знае самоличността на Клюкарката, но всички в този изключителен и сложен порочен кръг разчитат на нейния уебсайт и текстови съобщения за последните скандални новини.

Дори най-близката приятелка на Сирина, Блеър Уолдорф с изненада разбира, че Сирина внезапно е прекратила своето доброволно заточение в пансион и се е върнала в Манхатън. Не е лесно да проследиш приятелствата, конфликтите и вълненията в този богат и сложен свят, но тъкмо там Клюкарката е в стихията си. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Клюкарката