Лица Други

Кит Харингтън влезе в луксозен терапевтичен център за стрес и алкохол

Добави коментар

Звездата от "Игра на тронове” Кит Харингтън тайно влезе в луксозен терапевтичен център за стрес и употреба на алкохол преди края на сериала.

Звездата от "Игра на тронове” Кит Харингтън тайно влезе в луксозен терапевтичен център за стрес и употреба на алкохол преди края на сериала.

 

Краят на "Игра на тронове” е сразил Харингтън и според “Page Six”, актьорът е прекарал последния месец в рехабилитационен център, търсейки помощ за “стрес и изтощение, а също и за алкохол”, според приятел на актьорът:

 

„Той е осъзнал, че това е това - това е краят, това е нещо, по което са работили толкова упорито толкова много години. Той имаше цел, а какво следва сега?”

 

Неговата съпруга актрисата, Роуз Лесли, с която той се запознава на снимачната площадка на "Игра на тронове" и която играе ролята на дивата спътничка на Джон Сняг - Игрит, е "изключително подкрепяща", съобщава изданието.

 

Добави описание

 

Харингтън говори открито за емоционалните възходи и падения породени от участието му в "Игра на тронове". Неговото психично здраве наистина тръгнало към по-лошо, след като Сняг бе убит, а феновете прекараха една година интензивно да спекулират, дали той ще се върне.

 

"Това беше времето, когато започнах терапия и започнах да говоря с хората", каза Харингтън пред Variety. “Чувствах се много несигурен и не разговарях с никого. Трябваше да се чувствам много благодарен за това, което имам, но се чувствах невероятно загрижен за това, дали мога, дори мога ли да играя.”

 

Той също така описва това време в живота си като „най-тъмния период”. Освен това актьорът наскоро сподели пред Esquire, че се е сринал емоционално след като е снимал последната си сцена за сериала на HBO и сравнява последното сваляне на костюма на Джон Сняг с одиране на кожата.

 

Документалният филм на “Игра на тронове”, озаглавен "Последният страж”, показва как Харингтън се разпалва, плаче и държи ръката си върху устата си в ужас в момента, в който за първи път научи, че героят му ще убие Денерис. Актьорът стана напълно задъхан по време на четенето на масата с целия актьорски състав, където актьорите бяха водени през финалния сценарий за първи път от създателите на шоуто Дейвид Бениоф и Д.Б. Вайс.

 

Добави описание

 

По-късно Харингтън каза за този емоционален момент за Late Show with Jimmy Fallon:

 

„Бях много шокиран и изненадан от някои събития, а след това си изплаках очите. Плаках."

 

По време на неговата рехабилитация, Page Six съобщава, че Харингтън е “подложен на психологична терапия, практикува медитация и когнитивно поведенческа терапия за борба със стреса и справяне с негативните емоции”. Така местните са го забелязали из града. Той има разрешение да влиза и излиза от заведението, така че местните жители са го забелязали в града.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кит Харингтън , Игра на тронове

HBO Max пусна официален тийзър на Домът на дракона

Мейзи Уилямс разкри дали би се завърнала в ролята на Аря Старк

HBO похарчи 30 мил. долара за предистория на "Игра на тронове"

Мат Смит: "Домът на дракона" няма да се опитва да копира "Игра на тронове"

Covid-19 спря снимките на "Домът на дракона"