Актуално В програмата

Кирил Ефремов се изрусява в студиото на „Търси се“

Добави коментар

Актьорът говори за работа, семейството и любовта, тази неделя, 23 септември от 11:00 ч. по bTV

Артистично, забавно и колоритно ще е „Търси се“ на 23 септември по bTV. Кирил Ефремов се изрусява в студиото тази събота.  Причината за тази необичайна постъпка е стар бас, който актьорът от Сатиричния театър имал със своя брат Ефрем.

 

Отвъд шегата, Ефрем определя брат си Кирил като много семеен човек, който полага изключителни грижи за семейството си. Ефрем не пропуска да отбележи, че през годините не е загубил близостта с брат си.

 

Добави описание

 

Съпругата на Кирил – Елена Ефремова, разказва как той ѝ предложил брак в малка детска надуваема лодка. За капак, предложението дошло със седефена гривна, а не с обичайния в такива случаи пръстен. Двамата са заедно повече от 15 години.  Елена споделя, че и досега Кирил е нейният мотиватор и вдъхновител. Последно я убедил да изкара шофьорски курсове, за което тя не съжалява. 

 

Добави описание

 

Синът му Ефрем, за когото всички казват, че е копие на баща си, казва ,че двамата най-много обичат да играят футбол. Ефрем предизвика татко си да разиграе топка в студиото.

 

Най-забавно е включването на Влади Въргала, който преди години кани 15-годишния Кирил Ефремов да се снима в „Коктейлите на Влади“ . Влади прави цял портрет на приятеля си, посочвайки че той изглежда като тулуп, обаче „само изглежда“ такъв.

 

Добави описание

 

„С него е изключително леко и приятно да се играе, защото не създава напрежение – такъв е и в живота“, казва Ненчо Илчев. По думите му Кирил визуално изглежда серт, но има много блага душица и е чистоплътен към професията си. 
 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“