Архив VIP Brother

Кичка грубо погазва правилата в къщата

Добави коментар

Съквартирантите са глобени с цели 40% от седмичния им бюджет

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

След последните номинации стана ясно, че трима Съквартиранти са застрашени от изгонване – Кичка Бодурова, Луна и дует „Ритон”. Това безспорно ще бъдат едни от най-интересните и напрегнати елиминации, тъй като за първи път един срещу друг ще бъдат изправени два титана на българската поп музика, които в Къщата се превърнаха в отявлени врагове.

Здравко

Тази вечер ще станем свидетели на задълбочаващата се криза между Кичка и „Ритон”. Словесните им нападки отдавна преминаха границата на личното и двата лагера вече открито се обвиняват в липса на професионализъм, фенове и кариера. Не минава и ден, без да се спомене концерта на Бодурова в Caesars Palace. Тази вечер Big Brother ще вземе отношение по въпроса, превърнал се в ябълката на раздора.

Съквартирантите

Големият Брат ще обяви на Съквартирантите, че е изпратил официално запитване до мениджърите на залата, в което моли за изчерпателна информация относно въпросното събитие. Дали наистина Бодурова е пяла в емблематичната сграда, предстои да разберем.

Гъмов

По време на снощния лайф стана ясно, че Кичка е нарушила грубо правилата на Къщата, поради което получи голям брой номинационни точки от Съквартирантите. Оказва се, че според предварителните си договорки с Big Brother, певицата има право на достъп до електронната си поща два пъти седмично, но само при условие, че се преглеждат сметки и имейли, свързани с нейната дейност отвъд океана. В разрез с договора си обаче, ще се окаже, че Бодурова е прегледала и дори препратила имейли, които не касаят бизнес делата ѝ.

Big Brother ще се види принуден да глоби Съквартирантите с цели 40 процента от седмичния им бюджет. В днешния дейли епизод зрителите на Нова ще видят инфрактната ситуация и емоционалната реакция на Кичка, която ще бъде разпъната от останалите звезди в Къщата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза