Актуално Други

Кеворкян ще съди Коритаров

Добави коментар

Дело за оклеветяване срещу Георги Коритаров ще заведе журналистът Кеворк Кеворкян
Кеворкян ще съди Коритаров
Дело за оклеветяване срещу Георги Коритаров ще заведе журналистът Кеворк Кеворкян, пише в. „Нощен труд”.

Снощи по телевизия СКАТ бившият водещ от Нова телевизия свърза уволнението си с публикация във в. „Уикенд”, който първи съобщи за рекета изпълнителния директор над „Лукойл – България”, Валентин Златев. По думите му това едва ли било случайно, тъй като се говорело, че Кеворкян е сред акционерите в изданието.

На секундата авторът на „Всяка неделя” обяви, че за това ще даде Коритаров на съд. Бившият водещ първо се сепна, след което се оплете в обяснения, че това всъщност не било негово твърдение, а „само така се говорело”. Към края на тричасовото предаване, Коритаров се извини на Кеворкян за тези думи. „Не приемам извинението му”, е казал сутринта днес Кеворкян пред вестника.

Гости в студиото на СКАТ бяха Георги Коритаров и Светла Василева от Правец, от чието участие по Нова телевизия преди десетина дни тръгна скандалът с изнудването на Валентин Златев. Екипът на водещия Велизар Енчев сам потърси по телефона Кеворк Кеворкян, защото Коритаров на няколко пъти коментира избирателно неговата статия „Рекет” в днешния брой на в. Дневен Труд”.

„Коритаров, защо не съдиш Златев, ако смяташ, че си оклеветен, бе въпросът който Кеворкян няколко пъти зададе. Категоричен отговор така и не последва. Стана ясно още, че уволненият от Нова телевизия водещ не вярва в българското правосъдие. Предпочита сам той да бъде даден на Темида от „Лукойл”. Коритаров отрече да е рекетирал известния бизнесмен. Тогава в студиото се обади Диана Дамянова, от PR – агенцията, която работи за „Лукойл – България”. Не става дума за рекет”, обяви тя и допълни: ”Става дума за изнудване!” Дамянова подчерта, че е готова да потвърди думите си пред съда.

Гост в „Дискусионно студио” по СКАТ тази вечер е Кеворк Кеворкян.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Георги Коритаров

Георги Коритаров и Петко Георгиев с рубрика в ”120 минути”

„Златен скункс” за Коритаров

Георги Коритаров ще бъде гост във „Вечерното шоу на Азис” - 25 февруари