Актуално Какво ще се случи...

Кенан Имирзалъоглу отмъщава за изгубена любов в „До последен дъх”

Добави коментар

Турската звездата Кенан Имирзалъоглу отмъщава за изгубена любов в най-новия сериал по Нова – „До последен дъх”

Турската звездата Кенан Имирзалъоглу отмъщава за изгубена любов в най-новия сериал по Нова – До последен дъх | Aci hayat

Българските зрители го познават като устремения към възмездие Езел от едноименната поредица. От 1 април  обаче, от  11.30 ч., ще го видят в най-новия сериал на Нова „До последен дъх” в ролята на Мехмет – беден заварчик, отново готов да отмъсти, но този път за изгубената си любов.

Актьорът е Кенан Имирзальоглу – първият турчин, станал Best Model of The World през 1997 година.

Именно „До последен дъх” обаче е трамплинът за актьорската му кариера. Ролята като Мехмет му открива пътя към големия успех.

До последен дъх | Aci hayat

Днес Кенан не само се радва на изключителна популярност, но е и най-скъпоплатеният  актьор в южната ни съседка – той получава внушителните 80 хиляди турски лири на епизод. Освен безспорния талант пред камерата, красавецът се оказва, че притежава и изключителен търговски нюх. Кенан, който до своите 12 години не бил напускал родното си селце близо до Анкара, влага големите си хонорари в недвижимо имущество – предимно в истанбулския район Джихангир, където живее. Имотите му там са оценени на 30 милиона турски лири, а районът дори вече носи неговото име и го наричат Кенангир.

Кенан обаче не се главозамайва от славата си и не забравя стойностните неща в живота – той е известен и със своята благотворителност. Въпреки че държи да не се разгласява и да остане в тайна, той помага за образованието на деца в семейства с материални затруднения, за лечението на болни, както и на хора, изпаднали в беда. Миналата година, например, дарява 20 хиляди лири на едно от местните училища.

До последен дъх | Aci hayat

Може би за тази негова благотворителност и съпричастност до известна степен е допринесъл и екранният му образ в „До последен дъх” Мехмет, чийто най-голям кошмар е именно бедността.

До последен дъх | Aci hayat

В поредицата той е заварчик, влюбен в Нермин – маникюристка в известен салон. Двамата живеят в беден квартал, но въпреки това любовта им е изключително силна и те смело правят планове за бъдещия си съвместен живот и дом.

Хармонията помежду им обаче не трае дълго – скоро бедността се превръща в сериозна пречка. Напрежението между двамата става все по-голямо до момента, в който Нермин предава любовта им – повикана в къщата на богата и известна дама за маникюр, тя среща красивия Ендер, който бързо я прелъстява. Една нощ заедно с него ще преобърне коренно живота на Нермин и Мехмет. Точно в този момент зрителите отново ще разпознаят у Мехмет образа на Езел – мъжът, готов на всичко, за да отмъсти за изгубената любов…

До последен дъх” – от 1 април, всеки делничен ден, 11.30 ч. по Нова

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кенан Имирзалъоглу , До последен дъх

Турският актьор Кенан Имирзалъоглу ще се превъплъти в българския изселник Али