Лица За звездите

Къванч Татлъту свалил 13 кг заради нова роля

Добави коментар

Любимецът на зрителките от турските сериали Къванч Татлъту (Kivanç Tatlitug), е свалил 13 килограма заради ролята си в новия сериал "Кузей, Гюней" (Север Юг)...

Къванч Татлъту свалил 13 кг заради нова роляЛюбимецът на зрителките от турските сериали Къванч Татлъту (Kivanç Tatlitug), е свалил 13 килограма заради ролята си в новия сериал "Кузей, Гюней" (Север Юг), който тръгва през септември  по турската телевизия, съобщава в. "Хюриет".       

В сериала Къванч Татлъту  играе ролята на Кузей - буен и непокорен младеж, който често използва юмруците си.

За ролята актьорът прилага специална диета и режим, с които е свалил 13 килограма и е натрупал мускули, разказва  Къванч Татлъту  пред "Хюриет". Взимал също уроци по уличен бой и спортувал интензивно.          

Новият сериал, който ще се излъчва по турската телевизия Канал Д, разказва за двамата младежи Кузей и Гюней (в превод от турски - север и юг), които изглежда са пълна противоположност.

Докато героят на Къванч Татлъту  е нехранимайко, зарязал училището, Гюней, чиято роля се изпълнява от Буура Гюлсой (актьорът, който се превъплъти в образа на Толга от излъчения и в България сериал "Незабравима"), е студент по икономика, който работи, за да спести за магистратура.       

Сериалът

Сериалът "Кузей, Гюней" (Север Юг)е продукция на продуцентската къща "Ай Япъм", която създаде някои от най-успешните продукции, излъчени досега в Турция и чужбина, включително "Забраненият плод" и "Листопад".

Той е адаптация по романа "Джевдет Бей и неговите синове" от нобелиста Орхан Памук.

 

 

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Север Юг , Къванч Татлъту , Буура Гюлсой

Първи трейлър на новия сериал на Къванч Татлъту

ПРЕМИЕРА: Разтърсваща саможертва и отдаденост в турския сериал „Дъщеря ми“

Буура Гюлсой (Buğra Gülsoy)

Къванч Татлъту се ожени В Холандия

Иво Аръков партнира с Къванч Татлъту в новия турски сериал „Ирония на съдбата“