Лица За звездите

Къванч Татлъту с рекорден хонорар в новия сериал "Вълкът Сеит и Шура"(Kurt Seyt & Sahura)

2 коментара

Къванч Татлъту с рекорден хонорар - 260 хиляди турски лири за отделен епизод в новия сериал "Вълкът Сеит и Шура"(Kurt Seyt & Sahura).

Къванч Татлъту с рекорден хонорар - 260 хиляди турски лири за отделен епизод в новия сериал "Вълкът Сеит и Шура"(Kurt Seyt & Sahura).

Звездата на турското кино и телевизионните сериали Къванч Татлъту ще получава рекордно високо заплащане за главната роля в новия сериал "Вълкът Сеит и Шура"(Kurt Seyt & Sahura), който ще тръгне през март на малкия екран в Турция.

Къванч Татлъту изпълнява главната роля на офицер турчин в гвардейската рота на руския император.

За ролята си Къванч ще получава по 260 хил. турски лири за отделен епизод.

Това е най-високото заплащане досега на актьор в телевизионен сериал. "Вълкът Сеит и Шура" ще бъде и най-скъпия досега сериал в историята на турските телевизионни сериали - всеки отделен епизод е с бюджет 2 млн. турски лири.

<<<ВИЖТЕ снимки от турския сериал
"Вълкът Сеит и Шура"(Kurt Seyt & Sahura)>>>

Добави описание

Сюжетът е построен върху една страстна и приказна любов, чиито главни герои са Курт Сеит (Къванч Татлъту) и Шура (Фарах Зейнеп Абдуллах, позната от сериала "Времето лети").

Вятърът на кардиналните промени в царска Русия отвява двамата влюбени към Истанбул, към изпълнен с премеждия и значими исторически и политически събития живот в началото на 20-те години на XX в.

За пръв път периодът след октомврийските събития в Русия, които определят и хода на световната история, и тяхното отражение върху съдбите на хората, на живота на Истанбул ще бъдат показани на турския екран, поради което сериалът отсега се очаква с интерес.

Част от снимките са базирани в Санкт Петербург, където заради минусовите температури продуцентите приготвиха специално бельо за Къванч и другите главни изпълнители, за да издържат на жестоките студове.

По време на снимките в Източен Анадол Къванч Татлъту бе паднал от коня и известно време се лекуваше.

Преди снимките са му поставяли инжекции, за да може да играе и това забавило графика.

Поради това сериалът ще бъде пуснат на екран през март.

Новата лента с участието на Къванч Татлъту и на Фарах Абдуллах е по нашумелия едноименен роман на Нермин Безмен, който доста време бе бестселър в Турция.

Сценарист на лентата е Едже Йоренч, смятана за най-добрата в Турция, а режисьор - Хилял Сарал, позната и с култовите сериали "Забраненият плод", "Север, юг" и "Пепел от рози".

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къванч Татлъту , Вълкът Сеит и Шура

Първи трейлър на новия сериал на Къванч Татлъту

Къванч Татлъту се ожени В Холандия

Иво Аръков партнира с Къванч Татлъту в новия турски сериал „Ирония на съдбата“

Един от най-успешните турски сериали „Север Юг“ от 23 август се завръща в българския ефир

Секссимволът Къванч Татлъту в турския сериал „Север Юг”(Kuzey Guney)