Лица За звездите

Къванч Татлату напусна имение край Босфора и се нанесе в мезонет за милиони

Добави коментар

Актьорът Къванч Татлату изненадващо напусна просторното си имение край Босфора, за да се премести в мезонет в центъра на Истанбул.

Актьорът Къванч Татлату изненадващо напусна просторното си имение край Босфора, за да се премести в мезонет в центъра на Истанбул, пише "Всеки ден".

Новият дом на актьора струва по 7 500 долара на месец, а компания ще му прави последната му приятелка Башак Дизер.

Слуховете за връзката на актьора със стилистката от сериала "Забранена любов" през последните седмици не стихват. Актьорът многократно направи опити да скрие истинските им отношения от пресата, но не успя да се измъкне от папараците. В момента влюбените планират да се преместят в ново любовно гнездо в центъра на Истанбул, където съсед ще му бъде холандската футболна звезда Уесли Снайдър. Футболистът живее в същия комплекс с приятелката си и с Къванч Татлату са врата до врата.

Къванч Татлату

Според запознати много звезди от спорта и шоубизнеса са избрали резиденцията построена от Армани, за да живеят там. Комплексът, в който Къванч Татлату се мести заедно с приятелката си, е един от най-луксозните и модерните в Истанбул. Освен уникален изглед към старата част на града, Златния рог и Босфора, той разполага с няколко ресторанта, собствен спа център, уникален плувен басейн, собствен фитнес център, дори хамам.

Супермодерният жилищен комплекс струва няколко десетки милиона долара, но освен Къванч Татлату, още куп звезди са сред желаещите да живеят в него. Освен че се намира в почти идеалния център на града, комплексът разполага с всички удобства и най-вече охрана, която гарантира спокойствието на живущите там.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къванч Татлъту

Първи трейлър на новия сериал на Къванч Татлъту

Къванч Татлъту се ожени В Холандия

Иво Аръков партнира с Къванч Татлъту в новия турски сериал „Ирония на съдбата“

Един от най-успешните турски сериали „Север Юг“ от 23 август се завръща в българския ефир

Секссимволът Къванч Татлъту в турския сериал „Север Юг”(Kuzey Guney)