Актуално В програмата

Кастингите на MasterChef приключват със златната престилка на Chef Андре Токев

Добави коментар

В последния ден от кастингите на MasterChef, зрителите на bTV ще видят финалната порция кандидати за място в най-голямата кухня на България.

В последния ден от кастингите на MasterChef – в понеделник от 21:00 часа, зрителите на bTV ще видят финалната порция кандидати за място в най-голямата кухня на България. Заклети фенове на кулинарното предаване, проследили всяко предизвикателство в предишните 5 сезона, ще се състезават с амбициозни хоби-готвачи, приготвили „тоалетите си за месеци наред“, защото „не са дошли за малко“. В борба за последната златна престилка - тази на Chef Андре Токев, ще се конкурират риба, агнешко и дивечово месо с шоколадови и здравословни десерти, екзотични вкусове от далечни страни и родни класики, без които „българинът не сяда на маса“.


Зрителите на bTV ще видят основни грешки, които добрият кулинар никога не бива да допуска, ще получат ценни съвети от професионалното жури за създаването на едно изискано ястие и ще разберат кой български продукт е изключително полезен заради съдържащите се в него биологично активни вещества. Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще се срещнат с категорични таланти, които ще развълнуват сетивата им. Дамата в журито ще намери личност, която смята за пример за българите, самураят ще открие неочаквани интерпретации на любимите си рецепти, а енциклопедистът ще даде най-големия си комплимент на човек, съчетаващ знанията с авангардни решения.


Кой ще получи отличието на златната престилка от Chef Токев, чий живот ще се промени „радикално“ с прекрачването на прага на MasterChef и кой ще се доближи с крачка по-близо до сбъдване на мечтата си за титлата и голямата награда от 100 000 лева – в понеделник от 21:00 ч. по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Мария Жекова e новият MasterChef на България

Стартира битката за големия финал в „MasterChef“

Нела Тинчева напусна „MasterChef“ преди полуфинала

Хоби-готвачите в „MasterChef“ се борят за място на полуфинала

Цветелина Томиъм напусна „MasterChef“