Сериали Eкшън

Късметлията | Stan Lee`s Lucky Man - Сезон 2

Добави коментар

Хари Клейтън се завърна.

От 21 септември, четвъртък 22:00 часа по FOX CRIME

Хари Клейтън се завърна.

Хари Клейтън (Джеймс Незбит) все още носи гривната, която му бе дадена от Ийв (Сиена Гилъри), но отказва да използва своята новооткрита „сила“ по какъвто и да било начин заради възможните ужасни последици.

В дръзкия и ярък Лондон, където се развива действието,  всяка седмица Хари и отряда за разследване на убийства са призовавани, за да разрешават особено заплетени убийства в столицата. Приет обратно в звеното от шефа си, главен инспектор Уинтър (Стивън Макинтош) и в партньорство с сержант Чохан (Амара Каран), Хари продължава битката си с хазарта, опитвайки се да докаже на съпругата си Ана (Ийв Бест) и на дъщеря си, че може да влезе в правия път и да спечели обратно доверието им.

Хари среща енигматичната и съблазнителна Изабела Огъстин (Текла Рютен), която поставя под въпрос всичко, което той знае за гривната. Тя влиза в живота му с идентична на вид гривна на ръката си.
Докато волята на Хари е поставена на изпитание, ума му започва да избледнява с покачването на залога, а борбата със злото става все по-близка.

С участието на:

  • Джеймс Незбит като Хари Клейтън
  • Ийв Бест като Ана Клейтън
  • Сиена Гилъри като Ийв
  • Амара Каран като сержант Чохан
  • Стивън Макинтош като главен инспектор Уинтър
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Късметлията

Треска за Оскари: Отличени филми всяка вечер от 21.00ч.