Сериали Теленовели

Касандра / Kassandra (1992)

2 коментара

Обаятелният свят на цирка, тайната подмяна на бебета при раждането им и удивителната разлика между характерите на двама еднояйчни близнаци са три от от основните елементи, които правят "Касандра" увлекателна история още от самото ѝ начало.

Венецуела, 150 серии, 1992

Режисьори: Грацио Д'Анджело, Олегарио Барера

Сценарист: Делия Фиайо 

Участват: Корайма Торес (Касандра/Андрейна Ароча), Освалдо Риос (Игнасио Контрерас/Луис Давид Контрерас),Раул Хикес(Алфонсо Ароча), Карменсита Падрон (Офелия Алонсо), Есперанса Магас(Доринда), Карлос Ареаса (Томас), Иван Тамайо (Ектор Кинтеро), Фернандо Флорес (Симон),Вероника Кортес (Ярица),Хуан Франкис (Марселино), Ерика Медина (Исабел), Рафаел Ромеро (Глинка), Сесилия Вияреал (Хема Саласар)

Касандра / Kassandra (1992)

Обаятелният свят на цирка, тайната подмяна на бебета при раждането им и удивителната разлика между характерите на двама еднояйчни близнаци са три от от основните елементи, които правят "Касандра" увлекателна история още от самото ѝ начало.

Богатият и влиятелен господин Ароча има една единствена дъщеря, Андреина. Тя се омъжва, но нейният съпруг умира, а след това и тя самата умира по време на раждането на дъщеричката си. Ерминия, втората съпруга на Ароча, тъй катоиска цялото наследство да премине в ръцете на сина ѝ Игнасио, а момиченцето ѝ пречи за това решава да извърши измама: тя дава новороденото момиченце на циганката Доринда, а на нейно място взима мъртво дете, внучката на Доринда.

Добави описаниеДействието се развива след 20 години. Касандра е същото това момиче, внучка на Ароча. Касандра живее и работи в цирка, смята се за циганска принцеса и няма никаква представа коя е в действителност. Ерминия на никого не е признала какво е сторила. Игнасио живее в дома на Ароча, но той има още един брат, Луис Давид, когото Ерминия рядко вижда и не обича, независимо че и той ѝ е син. С тях живее и госпожа Исабел, която всички наричат Чабела и която е изоставена пред прага на дома на Ароча преди 18 години. Никой не знае, че тя е дъщеря на Росаура, прислужница в дома, която искала дъщеря ѝ да живее по-добре. Матиас, бащата на Росаура, преди време е помогнал на Ерминия за размяната на децата и от него Росаура научава истината.

Циркът пристига в града, в който живее семейство Ароча. Касандра се запознава с един младеж и се влюбва в него, без дори да знае името му. След това той изчезва за няколко дена, а при новата им среща, той не я разпознава, необяснимо защо. Тя научава, че той се казва Игнасио Контрерас и иска да се срещне с него.

Касандра е пълно копие на майка си Андреина и Ерминия разбира, че ако някой я види, веднага ще разбере истината. Тя решава да отведе Алфонсо на пътешествие.

Ерминия и Алфонсо се връщат от пътуването, а в това време Хема и Офелия, приятелка на Андреина, съпоставят фактите и разбират, че Касандра е дъщеря на Андреина. Алфонсо вижда Касандра на гроба на дъщеря си и също разбира истината. Той отвежда момичето и я отвежда в дома си, заедно с Доринда. Купува ѝ дрехи и всичко необходимо: все пак тя е негова внучка. Той не изгонва Ерминия само за да не предизвика скандал.

 

Касандра / Kassandra (1992)

Не след дълго, близнакът му Игнасио открива, че Касандра е истинската наследница на богатството на Ароча и с измама я убеждава да се омъжи за него. През първата брачна нощ от техния меден месец, Игнасио е мистериозно убит, но Касандра решава, че той я е изоставил. В усилията си да открие убиеца на брат си, Луис Давид се завръща и приема самоличността на Игнасио. Подозренията му падат върху Касандра, красивата млада циганка, която съвсем малко познава съпруга си и сега вярва, че това е Луис Давид.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Касандра , Корайма Торес , Освалдо Риос

Корайма Торес | Coraima Torres

Освалдо Риос чака трето дете