Актуално В програмата

„Карбовски: Втори план“ провокира с нов експеримент - „Бабите и Градът”

Добави коментар

Колоритни пазителки на традициите ще се сблъскат челно с модерния свят и ще дадат своята присъда в „Карбовски: Втори план“

Колоритни пазителки на традициите ще се сблъскат челно с модерния свят и ще дадат своята присъда в следващите два епизода на „Карбовски: Втори план“ на 23 и 30 март в 18 часа по bTV.

Екипът на предаването ще акцентира върху една от последните социални тенденции – стремежът за излизане от зоната на комфорт, и ще покаже един провокативен експеримент на станалите известни като „палавите баби” Дешка и Яна от Горно Драглище. 

„В новия проект ще изведем баба Дешка и баба Яна от село и ще ги потопим директно в дълбоките води на софийските потайности. За няколко дни в София те ще живеят живота на градските момичета – онези, чиито дни минават в салоните за красота, фитнес залите, естетичните клиники и чиито нощи са пълни с.... изненади.

В първа част на този обществен експеримент, гид на бабите в столицата ще бъде - Джулиана Гани. Как ще понесат милите наши родни баби всичко, което се случва на внучките им, ще издържат ли, ще се разбунтуват ли или просто ще се прекръстят…“, коментира Мартин Карбовски предстоящите епизоди.

 

„Карбовски: Втори план“ провокира с нов експеримент - „Бабите и Градът”

 

Дали ще преоткрият своите либерални души, отгледани в село Горно Драглище, или ще се възмутят от големия град – гледайте в събота, 23 март в „Карбовски: Втори план“ от 18 часа по bTV.  

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Карбовски: Втори план

Лили Иванова разкрива нова продукция и ново амплоа в предстоящото издание на „Карбовси: Втори план”

Лили Иванова - ексклузивно пред Карбовски по bTV

Откровено в „Карбовски: Втори план“: Историята на кандидат-кметицата от Диана Габровска

„Карбовски: Втори план“ с нов сезон

Три проекта за децата на България в „Карбовски: Втори план“ през юни