Актуално В програмата

„Карай направо“ с бившия лидер на социалистите Михаил Миков

Добави коментар

Зад волана на "Карай направо" тази събота сяда бившият лидер на социалистите Михаил Миков.

Зад волана на "Карай направо" тази събота сяда бившият лидер на социалистите Михаил Миков. В интервюто с Диана Найденова става ясно, че Миков няма да се кандидатира за председател на БСП на предстоящите избори и е категоричен, че политиката не му липсва.


По думите му настоящият председател на партията Корнелия Нинова налага авторитарния си стил на ръководство и приема за враг всеки от Националния съвет с различно от нейното мнение. В разговора Михаил Миков коментира още, че не е изключено сегашният лидер на левицата да запази поста си след предстоящия вътрешнопартиен избор, но това не би било добре за бъдещето на БСП.


Пред Диана Найденова Миков заявява, че партията е фалирала финансово, но всички опити на Националния съвет да поискат отчет за дълговете срещали отказа на настоящия ѝ лидер. "Последните ми думи като председател на партията пред конгреса на БСП бяха: „Повече ние, по-малко аз“, а за Корнелия Нинова философията е „повече аз“ – споделя Михаил Миков пред Диана Найденова. 


Срещата с Михаил Миков гледайте в "Карай направо" тази събота, веднага след централната емисия новини на NOVA в 19.00 ч.!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Карай направо

„Карай направо“ с Тити Папазов

„Карай направо“ с вицепремиера Томислав Дончев

„Карай направо“ с евродепутата Андрей Слабаков

„Карай направо“ с бившия финансов министър Милен Велчев

„Карай направо“ с бизнесмена и политик Веселин Марешки