Актуално Други

Кандидат замеря с очи предварителното жури на Music Idol 3

Добави коментар

Кандидат замеря с очи предварителното жури на Music Idol. Осем годишно момиче е решено да се нареди сред финалистите на шоуто.
Фен на Бони МОсем годишно момиче е решено да се нареди сред финалистите на шоуто

Осемдесет и четири души си извоюваха шанса да се явят пред Мария, Фънки, Дони и Соня Васи  по време на същинските кастинги в Music Idol 3.  Над 1200 кандидат идоли щурмуваха фоайето на луксозния х-л Фламинго, за да впечатлят Етиен Леви, Георги Георгиев и Кирил Македонски на вчерашното предварително прослушване. Най-малката участничка стред тях беше едва на 8 години и изненада приятно всички с изпълнението си на „Summer Time”.

Голяма част от талантите заложиха повече на оригинални и артистични умения. Един от тях се беше подготвил с изкустевни очи, за да „хвърли по едно око” на журито и така да ги впечатли.
Друг кандидат заложи на изключително атрактивни изпълнения на парчета на Bonеy M. Хореографията му впечатли всички, чакащи за прослушването кандидати и само за минути той успя да спечели първите си фенове, които побъразаха да се снимат с него.
Изключителен имитатор на животни успя да разсмее всички със странните си способности да възпроизведе крясъците и чуруликането на няколко вида птици.

Иван и Андрей


Най-предпочитаните песни от кандидатите отново се оказаха българските. По-голямата част от момичетата заложиха на естрада и народни песни. „Две следи” се оказа парчето, с което повечето мъже се опитаха да стигнат напред в кастингите.

Вчера с полет от САЩ пристигна и Соня Васи, която ще подкрепи останалите трима членове на журито в подбора на таланти. Мария, Фънки и Дони ще пристигнат тази вечер, а утре сутрин ще започнат с пресяването на най-добрите певци, явили са на кастинг в морската столица. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер