ТВ анонси ТВ анонси

Каналът за деца в предучилищна възраст Cartoonito стартира

Добави коментар

От 18 март най-малките и техните родители ще могат да прекарват времето си щастливо и безопасно сред доверени герои. Ще се смеят заедно с тях и ще гледат анимационни предавания, направени от световноизвестни създатели – „Batwheels”, „Бъгс Бъни Строители“, „Паячето Лукас“, „КоКомелон“ и още много.

В България Cartoonito замества канала Boomerang. Ребрандирането е част от глобалната стратегия на Warner Bros. Discovery. Тяхната цел е да унифицират имената на каналите по отношение на наличната в тях програма.

Телевизионният канал е посветен на деца от 2 до 6 години, техните родители и настойници. Cartoonito е място, където децата в предучилищна възраст могат да бъдат каквито пожелаят, където се оценява уникалнияим потенциал и оригиналност. Марката вярва, че всяко дете е уникално, като му предоставя пространство за смях и възможност да излизе отвъд границите, поставени от другите. Място, където уважението, съпричастността и приобщаването са ежедневие.

„Горда съм, че в годината, в която празнуваме 100 години Warner Bros., показваме колко много се грижим за най-малките зрители, като въвеждаме марката за деца в предучилищна възраст Cartoonito в региона на EMEA“ – казва Ванеса Брукман, старши вицепрезидент, Kids & Family EMEA за Warner Bros. Discovery и добавя – „Cartoonito набляга на ценности като индивидуалност и оригиналност и предлага безопасно пространство, където децата и техните семейства могат да се смеят и учат заедно с любимите си герои. Ние сме развълнувани да им представим ново поколение в нашата разнообразна гама от оригинални поредици и да ги приветстваме в света на емблематичните герои на Warner Bros. Discovery. Специално за децата в предучилищна възраст сме подготвили и нови адаптации на любими на феновете франчайзи, като – „Batwheels“ и „Бъгс Бъни Строители“.

Cartoonito ни кани да видим изцяло нови предавания, както и продължения на вече популярни продукции:

  • Batwheels“ – е екшън-приключенска поредица, показваща изживяванията на най-героичните превозни средства от вселената на DC. Продукцията се фокусира върху веселия екип на Batwheels - малки превозни средства със супер сили. Тя показва препятствията, които героите срещат по време на схватките с опонентите си и как тези ситуации се превръщат в житейски уроци.
  • Бъгс Бъни Строители“ – предаване, изградено върху основата на емблематичните герои от „Шантавите рисунки“. То носи хумор и свежа комедия в света на Cartoonito. Бъгс Бъни и Лола управляват строителен екип в компания, която може би не трябва да е близо до строителна площадка. Но Патока Дафи, Прасето Порки, Туити и други работят заедно като един незабравим екип. Те използват интересни инструменти и супер превозни средства, за да създадат едни от най-щурите творения на всички времена.
  • Ела сред звездите“ – комедийна 3D анимация, изпълнена с екшън, както и междузвездните приключения на Ела и нейните приятели. Героите откриват страхотни комети, планети и други уникални неща, които съставят дома им – а именно Млечния път.
  • Паячето Лукас“– анимация, създадена на базата на хитова поредица в YouTube. Тя разказва за приключенията на едно сладко малко паяче. Заедно с приятелите си Лукас открива света и пее весели песни на зрителите.
  • Шап-Шап и шапчовците“– Поредицата показва приключенията на общност от сладки гъбки, които обичат вълнуващите приключения. За тях работата е истинско удоволствие. Благодарение на това всеки от тях открива способностите си и собствените си ограничения. Израстването не винаги е лесно за тях, но всеки ден, който прекарват заедно, е прекрасен.
  • Томас и приятели“ – предаването ни води на пътешествие по стъпките на локомотива номер едно и неговите приятели. Тези герои имат най-смешните и музикални приключения на целия остров Содор. Поредицата е създаден в стила на динамична 2D анимация. Тя показва приключенията на пет малки локомотива.Това са Томас, неговият най-добър приятел Пърси, съперникът му Дизел, смелата авантюристка Ниа и новият, супер бърз електрически локомотив Кана.
  • Toad & Friends“ – анимационна поредица, базирана на класическата книга „Вятърът във върбите” на Кенет Греъм. Продукцията представя живота в провинцията и показва забавните приключения на жаба, плъх, къртица и други герои на брега на една река. Те се учат на смелост, уважение и колко много струва приятелството.

Официалният старт на Cartoonito в България е 18 март.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър