Актуално В програмата

Канал Cartoon Network вече 100% на български

4 коментара

Turner Broadcasting анонсира пълното локализиране на своя канал Cartoon Network в България.

Канал Cartoon Network вече 100% на българскиТърнър Броудкастинг (Turner Broadcasting) анонсира пълното локализиране на своя канал Cartoon Network в България. От 1 октомври 2009г., Бен 10, Скуби Ду, Чаудър и Блу, наред с други любими анимационни герои, ще проговорят на български език за своите български фенове.

Локализирането на канала е свързано и с пускането на нов местен фийд, покриващ територията на България, няколко страни от Югоизточна Европа и Русия.

Освен това, започва и продажбата на ефирно време в Cartoon Network, което в България ще се осъществява от Медия Груп СД ООД в качеството им на партньор на Търнър в продажбата на рекламно време. 

„Пълното локализиране на Cartoon Network е логичен резултат от дългогодишното ни присъствие и агажимент към българския пазар.   Рекламният блок по Cartoon Network ще направи канала по-привлекателен за рекламодатели, защото добре познатите анимации, носители на множество престижни награди и излъчвани по канала, привличат голям брой деца и техните семейства пред екрана,” казва Гордана Дуспара Мориарти, Вице-президент и Генерален мениджър за Централна и Източна Европа и страните от Бенелюкс.

Гергана Дейвид, Директор „Разпространение” на каналите на Търнър споделя удовлетворението си от факта, че „българските партньори на Търнър също приветстват новия локализиран фийд, защото техните абонаментни пакети, включващи Cartoon Network ще изглеждат още по-привлекателни за техните клиенти. ”

Като част от кампанията по пускането на канала на български език, в периода 19 септември – 3 октомври, Търнър планира провеждането на развлекателни събития за своите почитатели в градовете София, Варна, Пловдив и Стара Загора.

Канал Cartoon Network вече 100% на български

Cartoon Network

Cartoon Network е най-доброто място за безкрйни забавления и приключения. Приютявайки най-любимите анимации като Скуби Ду, Бен 10 и Домът на Фостър за въображаеми приятели, каналът е изпълнен с безброй шеги и истории за приятелства, които ще ви разсмиват  от сърце! А ако това не ви е достатъчно, можете да гледате най-новите приключенски заглавия като Бакуган и Междузвездни войни: Войната на клонингите, които само ще ви карат да искате още. Гледай Carton Network и сам реши кой георй си! Дали си с приключенската душа на Флапджак? Или си безстрашен като Бен? Навярно добър като Каспър? Който и да си и каквито и анимации да харесваш, потопи се в света на Cartoon Network за нонстоп забава, смях и безкрайни приключения! Cartoon Network от изгрев до здрач – настроение без ограничение във възрастта – освободи анимационния дух в себе си с най-близкия телевизор

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скуби Ду

Заскрежено кино със Скуби

Разкриване на мистерии и още много приключения със Скуби-Ду

Boomerang през декември