Актуално Какво ще се случи...

Камен се натъква на нови странности в поведението на Албена в „Стъклен дом: Изкушението” по bTV

Добави коментар

Камен се натъква на нови странности в поведението на Албена. Опитът му да сподели с Боряна, води до поредния скандал помежду им - „Стъклен дом” по bTV
Камен се натъква на нови странности в поведението на Албена. Опитът му да сподели с Боряна, води до поредния грандиозен скандал помежду им.в „Стъклен дом: Изкушението”  по bTV
Ставреве, Камен и Колев

Мотивите на Чарли за престъплението срещу Елена ще търсят агент Колев и Камен в следващия епизод на „Стъклен дом: Изкушението”, в понеделник от 20:00 часа по bTV. Двамата работят по няколко версии. Случаен разговор със Ставрев обаче ще придаде на разследването нова посока, за която не са и подозирали и съвсем скоро мистерията около инцидента ще бъде разбулена.
Албена

Продължават проблемите в дома на младото семейство Касабови. Камен се натъква на нови странности в поведението на Албена. Съмненията му се засилват допълнително, след като разбира за връзката ѝ с Чарли. Опитът му да сподели с Боряна фактите, на които е попаднал, води до поредния грандиозен скандал помежду им.

Христо


Христо се чувства в пълна безизходица. Загубил доверието на всички, той търси всякакви начини да изчисти съвестта си. Постъпките му влошават още повече ситуацията и в момент на отчаяние Атанасов взима изненадващо решение за бъдещето си.
Лечението на Павлина е приключило и Ставрев

Лечението на Павлина е приключило и Ставрев няма търпение тя да си тръгне. Майката на Ваня обаче има други планове и погажда поредния номер на семейството.
Хари

В епизода на “Стъклен дом: Изкушението” в понеделник, от 20:00 часа, зрителите на bTV ще разберат още какво е новото начинание на Хари и как то ще бъде посрещнато от приятелите и близките му.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом , Стефан Данаилов , Калин Врачански , Елена Петрова

Киномаратон с филмите на Стефан Данаилов и Невена Коканова по БНТ 2

Почина Стефан Данаилов

bTV отбелязва 75-я рожден ден на Стефан Данаилов със специално издание на “непознатиТЕ”

Цял декември България празнува 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година