Архив Big Brother

Камен аут от Big Brother 4

Добави коментар

Камен аут от Big Brother 4. Споделена и несподелена любов. Сляпата седмица, идва след Страшния съд.
Камен аут от Big Brother 4

Седмицата на страшния съд продължава.

В понеделник зрителите на Нова Телевизия, дадоха най-малко гласове за незрящата Мила, така шуменката стана четвъртата напуснала риалити шоуто, посредством зрителски вот.

Снощи зрителите на Big Brother 4, решиха че Камен им е най-скучният съквартирант. При изключително оспорвано гласуване той събра най-малко проценти от положителния зрителски вот. Това автоматично го превърна в петия изгонен, от зрителите, съквартирант. Веднага след излизането си той сподели, в студиото на Big Brother, че е искал да излезе и благодари на хората, които не са гласували за него. Най-много му липсвала женска компания и именно затова нахаканият младок от Плевен нямал търпeние да напусне шоуто. Той сподели пред публиката, че нито една от дамите в къщата не е била негов тип.

Камен аут от Big Brother 4


Днес в Здравей България Камен разкри, че още от кастинга за Big Brother той е имал стратегия , каква роля да играе в шоуто. Той се е преструвал през цялото време и не е бил себе си. Идеята му е била да се представи за нахакан сваляч, който само се чуди с кого да прави секс в къщата, въпреки, че това не е истинската му същност. За негово съжаление обаче ролята му не спечели почитатели сред зрителите и те показаха това, като не гласуваха за него, във втората вечер на страшния съд, снощи.

Камен имаше мисия от Big Brother, да скрие кутия с 4000лв. някъде в къщата. Според правилата на мисията, ако той бъде изгонен може да предаде мисията си на съквартирант по негов избор. Този човек ще трябва да продължи мисията до края на шоуто или до своето излизане от къщата, когато съответно ще предаде „щафетата” на някой друг. Камен избра, бай Иван да поеме неговата мисия. Как хотелиерът от Варна ще се справи със задачата, предстои да видим в следващите епизоди на Big Brother 4.
Страшният съд- реакции и очаквания.

Всички дружно изпратиха Камен, както си му е редът в Big Brother 4.
Цецо и Иван се изявиха като говорителите на групата и с типичния и за двамата патос пожелаха на младия плевенчанин успех и попътен вятър. Иван сподели още наблюдението си ,че „ ...умните хора никога не се харесват на хората.” Цветан прочувствено отправи към Камен най- добри пожелания, защото той му е бил фаворит и го обича.

 


Междувременно другите съквартиранти вече са в треска кой ще излезе от къщата днес. Самие се надява това да е Даниела, защото вдига голяма врява, а другите от червената група- Таня, Владо и Марти са ѝ много мили. Таня , прегърнала Георги ,разкри пред него страха си да не бъде изгонена днес, защото има още какво да изживее в къщата.

Обиди и страст в къщата.

Таня и Георги

Около Георги отново се заформя любовен триъгълник. Момчето, живяло в Англия, твърди, че не е толкова консервативен, колкото повечето българи и че след като от 2 месеца не е имал сексуални контакти, вече би могъл да оправи Таня и Мартин, без значение. Така той обясни, грубото си, понякога, отношение към точно тези двама свои съквартиранта. Георги разкри, че се опитва да ги отблъсне, защото мераците му към двамата излизат извън контрол.

” ...бих те изплющял Марти....въпреки, че не съм гей”. Обърна се Жоро към нежния младеж от Харманли, докато Таня се обиди, че изгората ѝ може да я сравнява с един мъж. Тя много се разтрои и отиде в спалнята да се усамоти, докато Георги продължи да разкрива интимните си мисли и желания, насочени към Таня и Мартин.

По късно, обаче Жоро отново се обърна към Мартин, с вулгарно определение за неговата сексуална ориентация, младият сервитьор се вбеси и вдигна скандал на бившия градинар, че го обижда.

Така опитите на Георги да отблъсне двата си обекта на желание спорадично се увенчават, но е ясно, че и Таня и Марти не могат да стоят дълго настрана от плейбоя.

Междувременно ставаме свидетели на нова искра, прехвърчаща между Владо и Иванина. Американският банкер предложи на русата хубавица да ѝ купи билет до Чикаго, за да му дойде тя на гости. Иванина беше малко объркана от внезапното внимание към нея. Владо ѝ сподели, че винаги я е харесвал, защото е изключително красива и би бил най- гордият мъж ако тя му дойде на гости в щатите. Иванина остана поласкана и учудена, но все още не е отговорила на поканата.

Сляпа седмица след страшния съд!

Тази седмица, Big Brother ще даде нова седмична мисия на съквартирантите. Тя ще се казва „Сляпа седмица”. Ще бъде разделена на няколко по-малки мисии, които ще формират крайния резултат. Както се досещате от името й, оцелелите от Страшния съд съквартиранти ще трябва да живеят, работят и изпълняват задачите на Big Brother, с превързани очи – на сляпо. След като незрящата Мила напусна къщата, съквартирантите ще имат възможността да се поставят поне за няколко дни на нейно място.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала