Актуално Какво ще се случи...

Какво ще се случи в първите два епизода на „Дневниците на вампира”

Добави коментар

Първите два епизода на премиерния за страната сериал „Дневниците на вампира” - на 29 и 30 октомври от 10:00 часа по bTV Cinema
Първите два епизода на премиерния за страната сериал „Дневниците на вампира” - на 29 и 30 октомври от 10:00 часа по bTV Cinema

Дневниците на вампираНа 29 октомври в 10:00 часа в пилотния епизод на премиерният за България хитов сериал „Дневниците на вампира” зрителите на bTV Cinema ще се запознаят с историята на Елена Гилбърт (Нина Добрев) и по-малкия ѝ брат Джереми(Стивън Р. Мак Куин ). Четири месеца след трагичната катастрофа, убила родителите им, те все още се приспособяват към новата си действителност. 17-годишната Елена винаги е била забележителна ученичка – красива, популярна и обичана от съучениците и приятелите си, сега открива, че се бори да прикрие мъката си от света. Тя и 15-годишният ѝ брат Джереми живеят със своята готина, но и пренатоварена леля - Джена (Сара Канинг), която прави всичко възможно да замести поне от части родителите им.

Дневниците на вампира

Елена успява да намери спокойствие в най-близкия си социален кръг – най-добрата ѝ приятелка Бони (Кат Греъм), приятелката, която в същото време е и неин най-яростен конкурент -  Карълайн (Кандис Акола) и бившето ѝ гадже Мат (Зак Роеринг). Джереми е поел по по-опасен път, заобиколен от наркомани и използвайки дрога, за да скрие болката си. Джереми се опитва да разбере защо сестрата на Мат, Вики (Кайла Евел), внезапно го отблъсква и започва да излиза с неговия съперник, Тайлър (Майкъл Тревино). И кой е Аларик Салцман (Мат Дейвис), мистериозният нов учител по история.?

Дневниците на вампираКогато учебната година в гимназията на Мистик Фолс започва, Елена и нейните приятели са очаровани от красивия и мистериозен нов ученик Стефан Салватор. Стефан и Елена моментално са привлечени един от друг, въпреки, че Елена е все по-озадачена от странното му поведение, когато внезапно се появява на гробището, където са погребани родителите й. Това, което не осъзнава тя е, че Стефан пази тъмна, смъртоносна тайна – той е вампир. На парти следващата вечер Елена и Стефан тъкмо започват да се опознават, когато Вики е нападната и оставена да кърви след странно ухапване по врата.

Опасявайки се, че знае кой е отговорен за нападението, Стефан се връща в дома си, където намира по-големия си брат, Деймън (Йън Съмърхолдър), който не е виждал от 15 години. Деймън също е вампир, а двамата братя имат дълга и горчива история.  Деймън осмива брат си за това, че отказва да бъде жесток, но разбира обсебването му от Елена. Тя изглежда точно като жената, която Стефан е обичал преди повече от век, жената, която Деймън се е опитал да направи своя. Сега тези двама вампири – единият добър, а другият лош, са във война за душата на Елена, за душите на нейните приятели, семейство и на всички жители на Мистик Фолс, Вирджиния.

Дневниците на вампира

Във неделя, 30 октомври от 10:00 часа, във втория епизод на сериала по bTV Cinema, Вики все още се намира в болницата и за щастие почти не помни нападението срещу себе си. Освен с цел да я види, Стефан отива в болницата и за да се увери, че тя няма да си спомни нищо. Той е готов да използва способностите си, за да е сигурен, че спомена няма да се върне, но намеренията му са осуетени от пристигането на брата на Мат.  

По време на среща между учители и родители, г-н Танер (в ролята Бенджамин Айрис, „Смолвил”) се държи много грубо с леля Джена и подлага на съмнение възможностите ѝ да възпитава двама тийнейджъри, особено що се отнася до Джеръми.

Елена решава да отиде до къщата на Салватор и да говори със Стефан. Там тя попада на чаровния Деймън, който ѝ разкрива много неща от миналото на брат си. Когато Стефан се прибира Елена разбира, че не е очарован от присъствието ѝ в дома им. Междувременно паметта на Вики започва да се връща…

Зрителите на bTV Cinema  могат да гледат повторения на сериала „Дневниците на вампира” в събота и неделя от 18:00 часа.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нина Добрев , Дневниците на Вампира

Какво не знаем за осмия сезон 8 от „Дневниците на вампира“

Сезон 8 от „Дневниците на вампира“ ще разтърси феновете още със заглавията на епизодите

Последният сезон на „Дневниците на вампира” с Нина Добрев - от 28 август по bTV Cinema

Убиват Нина Добрев в стотния епизод на „Дневниците на вампира”

Нина Добрев се съблече, за да подкрепи Обама