ТВ анонси ТВ анонси

Какво ще дават по Disney Channel през май

Добави коментар

През май предстои премиерата на първи и втори сезон на приключенската комедия „Рицар по неволя“ по Disney Channel.

© Disney

Великден с „Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак”

Цял уикенд с „МЕГА-ЧУДЕСАТА НА КАЛИНКАТА И ЧЕРНИЯ КОТАРАК”. Прекарайте три дни с любимите си супергерои. От 1 до 3 май от 6:00 до 21:00 ч.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

„Чудотворен свят: Шанхай - Легендата за женския дракон“

Ваканция е и Маринет разбира, че се налага Ейдриън да замине с баща си за Шанхай, Китай. За щастие, чичо ѝ също живее там, а рожденият му ден наближава! Маринет решава да замине за Шанхай, за да се види с Ейдриън и да подари подарък на чичо си за празника. Но след като пристига там, Маринет губи всичките си вещи – включително портмонето си и всичко, което ѝ помага да се превръща в Калинката. Докато ги търси, тя се сближава с Фей, но не е наясно, че именно тя ги е откраднала. На 29 май от 16:00 ч.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
© 2019 BYU Broadcasting. All Rights Reserved

Премиера на първи и втори сезон на „Рицар по неволя“

Докато изследва гората в близост до градчето, в което живее, тийнейджърът от 21 век, Дуайт, пропада в древна подземна зала и се приземява върху устните на Грета – принцеса воин, прекарала последните хиляда години в дълбок сън. „Целувката“ на Дуайт пробужда Грета, придворния ѝ магьосник и орда средновековни злодеи. Сега Дуайт трябва защитава Грета като влезе в ролята на нейния неконвенционален герой, докато родния му град е обект на набезите на враговете ѝ. В тази приключенска комедия Средновековието се сблъсква със средностатистическия американец.

Първи сезон – всеки делничен ден, от 10 май, от 19 ч. Втори сезон – всеки делничен ден, от 24 май, от 19 ч.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
© Disney

Премиера на първи сезон на „Тайните на Сълфър Спрингс“

Сериалът разказва историята на 12-годишния Грифин, който, заедно със семейството си, се мести в нов град в изоставения хотел Тремонт. Те искат отново да превърнат хотела в оживена ваканционна дестинация, каквато е бил преди години.

След като тръгва на училище в новия град, Грифин дочува слух, че хотелът е обитаван от призрака на момиче на име Савана, изчезнало преди десетилетия. Грифин се сприятелява с Харпър, съученик, запален по мистериите. Заедно те откриват таен портал, който им позволява да пътуват назад във времето и да открият, че разгадаването на мистерията зависи изцяло от семейството на Грифин. Всеки уикенд, от 8 май, от 21:00 ч

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
© Disney

Втори сезон на „Големият град на Грийнс“

Семейство Грийн се завръща за още приключения в Големия град! Крикет, Тили, Бил и Баба продължават да се вихрят из града и да завладяват сърцата на своите съседи. (последни 10 епизода) Всеки уикенд, от 29 май, от 10:00 ч

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
© Disney

Втори сезон на „Слушай публиката“

Фамилията е Бенет-Блат и може да очаквате всичко от тях! Семейството взима участие в благотворително спортно събитие, за да събере средства за местния детски клуб. Децата и родителите си разменят местата за един ден, а Блеър за първи път хлътва по момче. Гледайте тези и още много приключения в последните 11 епизода от втори сезон.

Всеки делничен ден от 31 май, двойна премиера от 19:30 ч. и нови епизоди от понеделник до петък от 20:00 ч.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър