ТВ анонси ТВ анонси

Какво ще дават по Crime+Investigation през май

Добави коментар

Обвиняеми на свидетелската скамейка и нов поглед към шокиращи престъпления по Crime+Investigation през май…

Камера в съда: Под клетва

Нов сезон

От 6 май, всеки петък, 23.00 ч.

„Камера в съда: Под клетва“ с водещ Дан Ейбръмс пресъздава историята на различни престъпления през уникалния поглед на обвиняемите, приели ролята на свидетели. Всеки от епизодите обхваща целия процес – от непосредствените показания на обвиняемия, противопоставени на спорните кръстосани разпити, до окончателната присъда.

Заемането на свидетелското място в името на собствената защита е риск, който малцина обвиняеми поемат, и зрителите ще разберат защо. В допълнение към интервютата с основни членове на екипите, разследвали престъпленията, сериалът показва оригинални видеозаписи от дейността на правозащитните органи, записи от камери за видеонаблюдение, аудиозаписи от 911, дигитализирани съдебни доказателства и някои ексклузивни интервюта с обвиняеми, които дават детайлна представа за десетки необработени реални случаи.

Текст от potv.bg

Убийства от ревност

Нов сезон

От 8 май, всяка неделя, 23.00 ч.

Ревността е може би най-разрушителното човешко чувство. Тя е и една от основните причини за случаи на убийства на партньори по цял свят. Въпреки че законът и нравствените норми често са мощна спирачка за импулса за убийство, когато ревността вземе връх, никой не знае какво ще се случи…

„Убийства от ревност“ се завръща с втори сезон, за да разкаже още истории на обикновени хора, стигнали до фатален край, само защото ревността се е настанила в живота им – непоканена и неконтролируема…

Сериалът ще разгледа драматични случаи от реалния живот и преживяванията на жертвите, нанесли на много от тях незаличими поражения. Когато имаш ревнив партньор и попаднеш на грешното място в грешното време или просто създадеш безобидна връзка, това може да доведе до контролиращи и насилствени действия с ужасяващи последици.

Текст от potv.bg

Тайните на убийствата в Чипендейл

От 18 май, всяка сряда, 23.00 ч.

През 80-те години на миналия век жените от всички възрасти се тълпят в клубовете „Чипендейл“, за да се насладят на мускулестите тела на танцьорите в мъжките шоупрограми. Бизнесът носи милиони и бързо се превръща във феномен на попкултурата. Но зад кулисите е витаела тъмната и тревожна история за убийство, опит за палеж и самоубийство. Тази документална продукция разкрива тайните за създаването на „Чипендейл“ и невероятните истории за ексцесии и шокиращо насилие, довели до неговия край.

Бивши танцьори, продуценти и следователи разказват какво всъщност е означавало да бъдеш част от феномена „Чипендейл“ и колко съкрушителен е бил ударът, когато всичко рухва.

Текст от potv.bg

Британски убийства с Дърмът Мърнаган

Нов сезон

Продължава, всеки понеделник, 23.00 ч.

В новите епизоди на „Британски убийства с Дърмът Мърнаган“ водещият запознава зрителите с някои от най-шокиращите престъпления от най-ново време. Сред тях са убийството и разчленяването през май 2019 година на Джулия Роусън от ръката на сякаш излезлия от хорър филм фанатик Нейтън Мейнард-Елис и неговия приятел Дейвид Лийсли, множеството случаи на убийства и изнасилвания на така наречения ‘убиец от Grindr’ Стивън Порт, бруталното и безсмислено убийство на майката на пет деца Вера Хъдзън от нейния съсед Марк Джуит, отвличането и убийството на Либи Скуайър от Павел Реловиц през февруари 2019 година, случаят с медицинската сестра Бен Джийн, убила двама свои пациенти, и бруталното убийство на Шафилия Ахмед от нейните родители Ифтикхар и Фарзана Ахмед.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър