ТВ анонси ТВ анонси

Какво ще дават по CBS Reality през юни

Добави коментар

Кошмарни луксозни почивки по CBS Reality през юни…

Кошмарни луксозни почивки

Премиера на 25 юни в 12.00 и 18.40 ч., с повторение на 30 юни в 10.45, 17.00 и 00.30 ч.

Когато луксозните почивки вървят по план, те предлагат мечтаните комфорт и релакс. Все пак същите тези почивки могат да се превърнат в същинско бедствие.

Един такъв пример са счетоводителят Бил и съпругата му Таня, които плащат 11 000 паунда за уникален круиз до Бахамите само за да се озоват в окото на циклон. Луксозното мечтано пътуване на Иън и Джуди до Вегас пък се превръща в смъртоносен кошмар, когато те попадат в центъра на станалата печално известна стрелба през октомври 2017 г., при която загиват 58 души. Ще видите и историите на Дани Мензис, Скарлет Дъглас и Саймън Калдер. Разказва Глинис Барбър.

Кошмарни почивки "Всичко включено"

Премиера на 26 юни в 12.00 и 18.40 ч., с повторение на 1 юли в 10.45, 17.00 и 00.30 ч.

Британците харчат над 45 милиарда паунда, пътувайки в чужбина за една добре заслужена почивка всяка година. За много от тях единственият начин да се почива е „ол инклузив“. От изобилие от храни и напитки до хотели с атрактивни детски клубове и модерни водни увеселителни паркове – „ол инклузив“ би трябвало да означава гаранция за безпроблемно и незабравимо забавление под слънцето.

Но за някои почиващи да си на „ол инклузив“ почивка се оказва всичко друго, но не и релаксиращо преживяване. В това спеациално предаване ще се срещнете организатори на „ол инклузив“ пътувания, които са се превърнали в истински кошмар. Разказва Ян Рейвънс.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър