ТВ анонси ТВ анонси

Какво ще дават по CBS Reality през септември

Добави коментар

Трудният живот на различните, малки хора в свят на гиганти и магистрален вандализъм по CBS Reality през септември…

Моето силно заекване

На 3 септември в 12.00 и 18.40 ч., с повторение на 23 септември в 09.55 и 17.50 ч.

В този филм е проследен живота на четирима необикновени млади хора, които се сблъскват с предизвикателството да живеят със заекване – защото когато се затрудняваш с това да се изразяваш така, че другите да те разбират, ежедневните задачи могат да се превърнат в кошмар. В емоционално наситени и честни разкази от първо лице те разкриват личните си битки и обществените предизвикателства, докато се борят гласът им да бъде чут. Запознаваме се с 20-годишния Джордан, който се опитва да преодолее заекването си и да си намери първа работа. Присъединяваме се към 23-годишния Заин, който заедно с майка си размишлява за времето, когато едва е успявал да изрече дори една дума. 24-годишната Намра ни отвежда в Лондонския университетски колеж, където участва в проучване, изследващо причините за заекването, а 21-годишният Ишак доказва, че всичко е възможно, тъй като побеждава заекването си и поема педиатричен стаж като част от обучението си по медицина.

Текст от potv.bg

Моето личностно разстройство

На 4 септември в 12.00 и 18.40 ч., с повторение на 26 септември в 09.55 и 17.50 ч.

Филмът е уникален поглед към световете на четирима необикновени младежи, които живеят с няколко идентичности. Всеки от тях, с повече от дузина идентичности, познати като алтери, се бори, за да бъде чут. В невероятни истории тези хора разкриват как никога не са сами. Докато те се опитват да водят нормален живот, ние разбираме какво е чувството да живееш с дисоциативно разстройство на идентичността - ДРИ, известно по-рано като множествено разстройство на личността. Срещаме се с 24-годишната Джейд, която никога не е могла да сподели със семейството си за различните си идентичности. Разговаряме с 27-годишната Кай и нейния 26-годишен партньор Франц – и двамата с ДРИ – и виждаме как живеят с около над 400 алтера, за да разберем, че нищо в техния живот не е лесно и просто. И се запознаваме с 27-годишната Стейси, която има система от 16 различни идентичности.

Текст от potv.bg

Живот с обезобразяване

На 10 септември в 12.00 и 18.40 ч., с повторение на 27 септември в 09.55 и 17.50 ч.

Над един милион души във Великобритания живеят с някакъв вид обезобразяване. Този емоционално зареден филм представя трима необикновен млади хора, живеещи с лицево обезобразяване. В разтъсващи разкази те разкриват битките, които водят, за да преодолеят това как другите ги виждат. Израствайки в свят, в който външния вид е от изключително значение, това да изглеждаш различно може да е огромно предизсвикателств. Но тези млади хора са решени да не позволят обезобразяването да ги спъва в житейския им път. Запознаваме се с 25-годишната Ясмин, която страда от рядко заболяване, наречено синдром на Пари-Ромберг – дегенеративно заболяване, разрушаващо тъканта от лявата страна на лицето ѝ. Ясмин намира смелост да направи нещо, което обича повече от всичко – и пее на открита сцена. Срещаме се с 24-годишната Райче, докато си слага нова перука и си татуира веждите, защото е получила 70% изгаряния от пожар в къщата си, когато е била само на 18 месеца. Виждаме се и с 22-годишната Клои, която се бори с несигурността и притесненията си, докато учи в университета, защото има родилно петно, което не може да бъде прикрито.

Текст от potv.bg

Малки хора - огромен свят

На 11 септември в 12.00 и 18.40 ч., с повторение на 28 септември в 09.55 и 17.50 ч.

Над 6000 души във Обединеното кралство са джуджета. В този филм ние се присъединяваме към трима души, които страдат от ахондропллазия – една от най-често срещаните форми на деформация и нарушение на растежа на костите. Ще ги видим как достигат важни етапи от живота си и намират сили и решимост ежедневно да преодоляват препятствията, свързани с факта, че са джуджета. Много често и най-простите задачи могат да се окажат огромно предизвикателство, когато се учиш да живееш в свят на гиганти. Срещаме се с 28-годишния Джак, който напуска дома, за да участва в пантонимата „Снежанка и седемте джуджета“. Запознаваме се с 19-годишната Джес, която започва да се учи да кара кола, и се присъединяваме към 15-годишната Фрея, докато си купува много специална рокля за бала в края на учебната година.

Текст от potv.bg

Магистрален патрул Сезони 13 & 14

От 26 септември, двойни епизоди, всяка делничен ден, 15.20 и 22.00 ч., с повторение всяка събота и неделя в 17.00 ч. от 8 октомври.

Сложете си коланите за това пътешествие, защото „Магистрален патрул“ се завръща на екраните този месец с нов сезон, който е пълен с нова доза магистрлен вандализъм и шофьорски премеждия. Но дори и тези, които карат лудо по магистралите на Окланд, никога не пропускат да стигнат до крайната цел на пътуването си, когато камерите на магистралния патрул работят. Тази поредица включва нова партида интересни истории – високоскоростни преследвания с участието както на коли, така и на кучета, коли със свръхтовари, случки от Световната купа по ръгби и за да е още по-интересно – ще видите как кола се изправя срещу плувен басейн... Екипът на „Магистрален патрул“ има пълен достъп не само до полицаите, които патрулират по магистралите, но и до записите от камерите за видеонаблюдение.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър