Актуално Какво ще се случи...

Какво се случва с героите във втората част на сезон 2 на „Пази се от живите мъртви“

Добави коментар

В очакване на продължението на сезон 2 на „Пази се от живите мъртви“

Сезон 2Б на “Пази се от живите мъртви” ще съдържа 8 епизода. Премиерата на 1ви епизод ще бъде на 22ри август 2016, в 4.00 и 23.00 ч. по AMC.  Останалите епизоди ще се излъчват всеки понеделник в 23.00 ч. по AMC

Край на Бреговата охрана. Това е последният им бюлетин. Край на безопасността на сушата. Ако не станете жертва на ходещите мъртви, случайните експлозии и огньове вероятно няма да ви подминат. Дори океанът вече не е сигурно място… и там има зомбита със спасителни жилетки, случайни хора, плаващи на повърхността, и някаква организирана опасна група, решена да убива други хора в името на оцеляването или облагата...

В очакване на продължението на сезон 2 на „Пази се от живите мъртви“

След като са разбрали, че светът наистина вече го няма, след като са разбрали, че няма път назад, как това ще се отрази на всеки от героите? Ще могат ли те да приемат това? Дали ще бъдат погълнати и унищожени от апокалипсиса или ще променят същността си? Могат ли те наистина да продължат да се борят срещу него, като се опитат да запазят човешката си същност?

Ето как се променят героите в хода на сезон 2 на „Пази се от живите мъртви“…

Медисън Кларк (в ролята Ким Дикенс)

Медисън Кларк (в ролята Ким Дикенс)
В много отношения Медисън от втория сезон е същата жена, която видяхме в пилотния епизод – водач, морален стожер, но в един нов, напълно опустошен, апокалиптичен свят. В хода на сезона Медисън ще се изправи срещу свят, в който често пъти няма място за емпатия и съчувствие. Принудена да лавира сред измамни и манипулативни личности, успехът на Медисън в този нов свят се основава на разбирането, че в неговия край, подадената ръка за помощ често може да застраши хората, които обичаш. Тя може да поддържа майчината си ожесточеност, но апокалипсисът я принуждава да вземе решения и да направи жертви, които могат да пречупят и най-силния човек.

 

Травис Манануа (в ролята Клиф Къртис)

Травис Манануа (в ролята Клиф Къртис)
Бремето на убийството на бившата му жена продължава да тегне върху Травис във втория сезон, докато той се мъчи да се грижи за сина си Крис. Дениъл увещава Травис да погледне на стореното като на милост, каквато възможност не се предлага на всекиго в апокалипсиса – но, Травис е преследван не само от спомена за жената, която е убил, но и от страха да не се отдалечи от своята човечност. Той е обещал на Лайза да защитава сина им на всяка цена, но дали обещанието да защитава един не е за сметка на способността му да защити мнозина?

 

Ник Кларк (в ролята Франк Дилейни)

Ник Кларк (в ролята Франк Дилейни)
Новият свят те заобикаля отвсякъде и те поглъща, но въпреки това той изпълва със странно чувство на удовлетворение и очарование Ник, който във втория сезон е открил нов смисъл в равновесието. Докато всички се стремят да оцелеят на всяка цена, Ник приветства хаоса, като истинско дете на апокалипсиса. С нарастваща увереност сред бруталността на този нов свят, Ник поема решително и безстрашно по свой собствен път.

 

Алиша Кларк (в ролята Алиша Дебнъм-Кери)

Алиша Кларк (в ролята Алиша Дебнъм-Кери)
Подобно на брат си и майка си, Алиша е обсебена от фатализма, характерен за новия им живот. Не отслабват спомените ѝ за отдавна загубения баща, за самоубийството на обичан съсед и за загубата на приятеля ѝ Мат. Единственият начин да оцелееш в един луд свят е да го приемеш, но какво се случва, когато останеш верен на нормалността и се вкопчиш в миналото толкова отчаяно, че то може да те съсипе?

 

Кристофър Манауа (в ролята Лоренцо Джеймс Хенри)

Кристофър Манауа (в ролята Лоренцо Джеймс Хенри)
В този сезон преливащият от оптимизъм и идеализъм син, познат ни от първия сезон, е на друга вълна. Бремето на убийството на заразената му майка от баща му се е превърнало в смазваща реалност. Изгарящ от ярост и тъга, с напредването на сезона Крис изглежда губи своя контрол върху действителността. Докъде е способен да стигне?

 

Дениъл Салазар (в ролята Рубен Блейдс)

Дениъл Салазар (в ролята Рубен Блейдс)
Дениъл се е озовал против волята си в тази ситуация, заради благородството на любимата си съпруга Гризелда. Ако тя не беше толкова мила, той никога не би пуснал Травис и семейството му в салона си и тяхната съдба би се развила по съвсем друг начин. В прогресивно разпадащото се съзнание на Дениъл греховете от миналото му са се стоварили върху жена му и дъщеря му. Той разбира, че може би отношенията му с Офелия няма никога да бъдат същите, но това няма да му попречи да направи всичко, което може, за да я защити. Но, дали той ще може да оцелее след ужасите, които е видял на ‘Абигейл’?

 

Офелия Салазар (в ролята Мерседес Мейсън)

Офелия Салазар (в ролята Мерседес Мейсън)
Странно е да обичаш човек, на когото вярваш най-малко, а още по странно е, ако този човек е твоя плът и кръв – твоят баща. Офелия не е имала представа кои са всъщност родителите й; сега тя иска да разбере това. Във втория сезон, преживяла смъртта на майка си, Офелия става по-силна и по-независима от всякога.

 

Виктор Странд (в ролята Колман Доминго)

Виктор Странд (в ролята Колман Доминго)
Във втория сезон Странд е на кормилото – в буквален и преносен смисъл. Наричайте го Виктор, защото той никога не губи. Както в случая с Ник, Виктор Странд преценява кой от неговия “екипаж” ще му бъде най-полезен в Новия свят. Но, изправен пред най-голямата си загуба, дали той наистина ще може да се довери на новооткритите си съюзници?

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пази се от живите мъртви

Кои са героите в премиерния сезон 6 на сериала „Пази се от живите мъртви“ и какво се случва с тях?

Шестият сезон на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ идва през октомври

"Пази се от живите мъртви" - летен маратон. Всеки понеделник от 23.00 ч.

Кои са героите в сезон 5А на сериала „Пази се от живите мъртви“ и какво се случва с тях?

AMC ще заснеме пети сезони на сериалите "Пази се от живите мъртви" и "Обадете се на Сол"!