ТВ анонси AMC

Какво се случва с героите в сезон 3 на „Спри и се запали“ – от 10ти октомври по AMC

Добави коментар

В сезон 3 на „Спри и се запали“ „Мютини“ напуска Тексас, за да влезе в отбора на големите играчи от Силиконовата долина. Основателите Камерън и Дона търсят идея, която да даде възможност на „Мютини“ да си създаде име на сериозен участник в бранша, но новите сътрудници поставят на изпитание тяхното партньорство.

 

В сезон 3 на „Спри и се запали“ „Мютини“ напуска Тексас, за да влезе в отбора на големите играчи от Силиконовата долина. Основателите Камерън и Дона търсят идея, която да даде възможност на „Мютини“ да си създаде име на сериозен участник в бранша, но новите сътрудници поставят на изпитание тяхното партньорство. Гордън се бори да намери място в компанията на своята съпруга, докато Джо изгражда империята си, преоткривайки себе си със смел ход, който шокира Долината и го връща отново сред бившите му съдружници.

Ето как се променят героите в хода на сезон 3 на „Спри и се запали“…

 

Дона Кларк (в ролята Кери Бише)


Дона Кларк (в ролята Кери Бише)
В сезон 3 Дона е заложила всичко на карта. Шест месеца, след като се е преместила заедно със семейството си и „Мютини“ на Западния бряг, Дона е решена да издигне компанията и кариерата си на ново, по-високо равнище. Но, голямата ѝ амбиция започва да ѝ пречи да забележи нарастващия страх у Камерън, че ще загуби контрол върху компанията. У дома, бракът ѝ с Гордън продължава да бъде нестабилен, като усилията им за помирение са усложнени от факта, че сега Камерън живее заедно с тях. Сега, когато се намира толкова близко до мечтата на живота си, тя ще се бори да запази личните и професионалните си връзки. Междувременно Дона открива неочакван съюзник в лицето на една силна и независима бизнесдама на име Дайан Гулд. Двете жени моментално са привлечени една от друга, което застрашава още повече връзката на Дона с Камерън и бъдещето на „Мютини“ като цяло.

 

Камерън Хауи (в ролята Макензи Дейвис )

 

Камерън Хауи (в ролята Макензи Дейвис )
„Мютини“ официално се е присъединила към отбора на големите играчи. Докато се бори да оцелее в Силиконовата долина, Камерън се оказва на кръстопът, борейки се с желанието си да успее в бранша, като в същото време остане вярна на бунтарските идеали, към които се е придържала толкова време. Докато „Мютини“ се радва на безпрецедентен напредък, спечелвайки си видно място на пазара с нова концепция, Камерън започва да се бои, че губи контрол върху всичко, което е изградила. В разгара на кризата си в професионалната област Камерън и Гордън ще изградят по-дълбока връзка, живеейки под един покрив. Но, дори тяхното приятелство не може да противодейства на непрекъснато растящото напрежение, което отвежда Камерън у дома ѝ в Тексас в търсене на по-задълбочени отговори на съмненията си.

 

Джо Макмилън (в ролята Лий Пейс)

 

Джо Макмилън (в ролята Лий Пейс)
Действията на Камерън в края на сезон 2 разрушиха всичко в живота на Джо, разтърсвайки го из основи. Но, след като се въоръжи със софтуерен код, откраднат от Гордън, сега Джо се оказва начело на нова антивирусна империя в Сан Франциско. Влязъл в ролята на загадъчен гуру в областта на технологиите, Джо предприема рекламна кампания, задавайки на потребителите си въпроса: „Намирате ли се в безопасност?“  Никога преди това Джо не е имал такъв успех, но и никога не се е чувствал толкова изолиран и самотен – вътрешният му живец е изчезнал. Той взема под крилото си едно младо протеже – амбициозният програмист от „Мютини“ Райън Рей. Джо се заема да търси дръзка нова идея, която ще промени всичко, воден единствено от инстинкта си, докато се опитва да открие онова, което в крайна сметка ще му позволи да се превърне в човека на бъдещето, какъвто винаги е искал да бъде.

 

Гордън Кларк (в ролята Скут Макниъри)

 

Гордън Кларк (в ролята Скут Макниъри)
Гордън започва сезона с борба както в „Мютини“, така и в брака си. С Камерън, която живее в дома му заедно с наскоро преместилото се негово семейство, границата между личния и професионалния му живот никога не е била толкова размита. Жадувайки да изгради стабилна база в този нов свят, Гордън се стреми да получи по-добро място в компанията и в семейството си, посвещавайки се на работата и съпругата си по начин, който се надява да възроди любовта му и към двете. Освен това, Гордън изгражда удивително приятелство с Камерън, но дори тази връзка не намалява тягостното чувство, че заслужава нещо повече или поне нещо друго. На фона на прогресиращото му заболяване и набиращото скорост мръсно съдебно дело срещу Джо, Гордън обръща лице към брака си, така както Дона е привлечена от собствените си амбициозни цели.

 

Джон Босуърт (в ролята Тоби Хъс)

 

Джон Босуърт (в ролята Тоби Хъс)
Напускайки Тексас, за да отиде в Калифорния, където тревата е по-зелена, Бос приема промяната в пейзажа и като възможност за втори скок в кариерата си, наслаждавайки се на новото си местожителство. Но, точно когато започва да се чувства по-удобно в кожата си, започват и съмненията за отношенията му с „Мютини“ На фона на взаимоотношенията в компанията, които са поставени на изпитание от напрежението в Силиконовата долина, той се чувства раздвоен между Камерън и Дона, създавайки удивителна връзка с Дайан – новият бизнес ментор на Дона.

 

Дайан Гулд (в ролята Анабет Гиш)

 

Дайан Гулд (в ролята Анабет Гиш)
Докато Камерън и Дона са жени – новаторки в технологичната област, Дайан е истинска пионерка. В качеството си на една от тримата старши съдружници на „Ей Джи Джи Венчър Кепитъл“ Дайан ще се срещне с Камерън и Дона и в крайна сметка ще застане на страната на „Мютини“, когато компанията поеме най-новото си предизвикателство. Предстоящата оздравителна инвестиция въвлича Дайан във все по-напрегнатата динамика на ръководството на компанията на фона на неочаквано възникналата симпатия към Бос.

 

Райън Рей (в ролята Маниш Дайал)

 

Райън Рей (в ролята Маниш Дайал)
Най-новият и най-талантлив програмист на „Мютини“ - Райън, е гениален социопат. В работата си с компютрите Райън е мотивиран и изобретателен, но малко прекалено амбициозен. Упоритият и нетърпелив Райън не иска да бъде обикновен програмист - изпълнител в „Мютини“. Скоро той ще попадне в орбитата на Джо Макмилън – човек, който изглежда че притежава всички качества и дарби, които липсват на Райън. От друга страна, първичната страст на Райън към технологиите ще запали отново у Джо нещо, което е било заспало отдавна.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Спри и се запали

Интервю с актрисата Макензи Дейвис