Актуално Какво ще се случи...

Какво се случва с героите в сезон 2 на сериала „През прокълнати земи“

Добави коментар

В очакване на премиерата на сезон 2 на сериала „През прокълнати земи“ по AMC на 20ти март в 23.00 ч.

В очакване на премиерата на сезон 2 на сериала „През прокълнати земи“ по AMC на 20ти март в 23.00 ч.

Шестте епизода от първия сезон на "През прокълнати земи" са един наистина дълъг увод, който ни запознава с героите и със света на Прокълнатите земи и открива множество възможности за бъдещи сезони, като втория.
Какво ще се случи след големите удари в силовата организация на Прокълнатите земи? Силата (както физическата, така и моралната) е основен фактор във филма, въпросът винаги опира до силата и слабостта, много от силните хора са поробени и оковани, а други намират нова сила. Жребият е вече хвърлен. Няма връщане назад – но кой от пътищата е ’Пътят’?

Какво се случва с героите в сезон 2 на сериала „През прокълнати земи“?
 

СЪНИ (В ролята Дениъл Ву)

СЪНИ (В ролята Дениъл Ву)
При първата ни среща със Съни той е роб на Куин в емоционално и духовно отношение. Той е убивал безразборно и без разкаяние. В началото на сезон две неговите окови са станали реални и той е принуден да се измъкне с бой от мината-затвор отвъд Прокълнатите земи. Съни има една цел – да се върне при Вийл и бебето, надявайки се да ги намери живи. Но, след бягството си, започвайки епичното си пътуване обратно през Прокълнатите земи, у него възниква колебание между инстинктите му на убиец и духовното му пробуждане.
 

ЕМ КЕЙ (В ролята Арамис Найт)
ЕМ КЕЙ (В ролята Арамис Найт)

Ем Кей е момче с мрачна тайна, което търси майка си и отдавна изгубения си дом. Но, опитите му да се освободи са осуетени от Абатите. Сега Ем Кей се учи под ръководството на тайнствена личност, наречена “Господарят” да овладее тъмнината в себе си и да контролира способностите си. Целта му е да се завърне в Прокълнатите земи, да намери Тилда и в крайна сметка да достигне до Азра. Но, в течението на сезона Ем Кей ще разбере, че истинската битка е тази вътре в него. Докато не се изправи лице в лице с миналото си, той винаги ще бъде роб.
 

РАЙДЪР (В ролята Оливър Старк)
РАЙДЪР (В ролята Оливър Старк)
Райдър е прекарал живота си в сянката на Куин. Сега, който най-после се е освободил от манипулациите на своя баща, той преуспява като новият Барон. Но, когато Вдовицата заплашва територията му, личните конфликти достигат критичната си точка.
 

ВДОВИЦАТА (В ролята Емили Бийчъм)
ВДОВИЦАТА (В ролята Емили Бийчъм)
Вдовицата винаги се е считала за реформатор и революционер. Но, благородните ѝ намерения са се осъществявали със смъртоносна сила. Тя се е възстановила от почти смъртоносната си рана, посветила се е отново на дъщеря си Тилда, издигайки я в длъжността Регент, и е отворила вратите на своето Убежище за подтиснатите жени и Коговете, които искат да се измъкнат от ужасите на другите Барони. Тя искрено вярва, че може да донесе мир и равенство в Прокълнатите земи. Но, когато другите Барони се опитват да провалят тази мечта, тя започва да действа по начин, който може безвъзвратно да компрометира не само благородните ѝ намерения, но и ценната връзка с нейната дъшеря.
 

ЛИДИЯ (В ролята Орла Брейди)

ЛИДИЯ (В ролята Орла Брейди)
В началото на сезон едно амбициите на Лидия са скромни. Тя започва сезона като неохотен член на общността на Тотемистите на Пенрит, мъчейки се да се приспособи към новото си положение в живота. Но, след като загубва всички, които обича, и си дава сметка, че винаги е зависела от милостта на мъже с власт, у Лидия пламват отново безмилостните инстинкти, подтикващи я да потърси мъст за тези, които е загубила. Но, в течение на сезона, емоционалното пътуване на Лидия я кара да си зададе въпроса кой е по-добрият път – отмъщението или любовта е.
 

ДЖЕЙД (В ролята Сара Болджър)
ДЖЕЙД (В ролята Сара Болджър)
Джейд излиза като победителка от хаоса в края на сезон едно. Винаги оцеляваща, тя се е оженила за Райдър и е станала негова съратница в управлението на баронството на Куин. Джейд доказва, че е ценен партньор във всяко отношение, но ѝ предстои да научи, че в света на бароните късметът ти може да се промени за миг – към по-добро или по-лошо.
 

ТИЛДА (В ролята Али Йоанидис)

ТИЛДА (В ролята Али Йоанидис)
В началото на сезон две Тилда е отново на страната на Вдовицата. Тя смята майка си за сила на доброто в Прокълнатите земи. Но, когато компрометиращите действия на Вдовицата започват да помрачават първоначалното ѝ мнение, вярата на Тилда в каузата се разклаща. С напредването на сезона Тилда израства от доверчиво дете, което се крие в сянката на майка си, в млада жена, която има смелостта да тръгне по свой път.
 

УОЛДО (В ролята Стивън Ланг)

УОЛДО (В ролята Стивън Ланг)
Целта на Уолдо е да остави след себе си един по-добър свят от този, в който той се е родил. В началото на сезона той вярва предпазливо на обещанието на Вдовицата за реформа и става ценен съюзник. Но, когато нейната жажда за власт става все по-безмилостна, Уолдо загубва вяра не само във Вдовицата, питайки се дали този свят заслужава да бъде спасен.
 

ВИЙЛ (В ролята Мадлин Манток)
ВИЙЛ (В ролята Мадлин Манток)
Вийл има една основна цел – да се погрижи тя и новороденото ѝ бебе да оцелеят. Тя иска да вярва, че Съни е още жив, но няма доказателства за това, а в Прокълнатите земи не можеш да чакащ спасение от никого. Тя е готова да направи всичко, за да защити детето си, дори ако това означава да жертва собственото си щастие.
 

БЕЙДЖИ (В ролята Ник Фрост)
БЕЙДЖИ (В ролята Ник Фрост)
Със съмнителна репутация и точно око за поредния удар, Бейджи е колкото непочтителен, толкова и опортюнистичен. Съни намира в негово лице неочакван съюзник, докато са оковани заедно в мината-затвор. Но, в хода на сезона Съни ще открие, че Бейджи крие свои тайни. Нищо не е такова, каквото изглежда в Прокълнатите земи.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: През прокълнати земи

Дългоочакваният финален сезон на “През прокълнати земи” започва на 25-ти март по AMC

Кулминационната развръзка на драмата в областта на бойните изкуства “През прокълнати земи” през март по AMC

“През прокълнатите земи“ се завръща с трети сезон по AMC през пролетта на 2018 г.

Алфред Гох и Майлс Милър за сериала „През прокълнати земи“