Актуално Търси се...

Какво още иска да постигне в журналистиката Димитър Цонев?

Добави коментар

Какво още иска да постигне в журналистиката Димитър Цонев ще разкрие "Търси се“ тази неделя, 23 септември по bTV.
ТВ водещият- Димитър Цонев e гост в "Търси се“ тази неделя, 23 септември.

Димитър ЦоневТой ще разкрие пред Меги и Нели какво още иска да постигне в журналистиката, за какво изпитва вина и кои са истинските му приятели.

Водещите ще го срещнат с неговата майка - Анахид Тачева, благодарение на която още съвсем малък прави първите си стъпки в телевизията. „Когато нямаше кой да го гледа, го вземах на работа. Беше добро дете, много обичаше да кара ски. Цялото семейство и до днес сме изключително близки“, разказва Анахид. Митко Цонев ще разкрие, че той е причината майка му и баща му – големият актьор Коста Цонев, да се оженят два пъти: "След като се разведоха, аз и моята баба направихме всичко възможно да ги съберем още веднъж. И досега обаче ѝ се сърдя, че не бях поканен на втората им сватба“, разкрива журналистът. След втория развод на родителите си, Митко остава да живее при баща си, но майка му идвала всеки ден да се грижи за него. Какви са били отношенията в семейството, ще разберете в предаването.

Димитър Цонев
Водещите Меги и Нели ще върнат Митко и към най-болезните му емоции – тези, свързани с Коста Цонев. В „Търси се“ той ще си припомни думите, които баща му е изрекъл за него при своето гостуване в предаването. „Най-много мразеше да го лъжа и затова съм ял много бой. Сега, когато го няма, понякога изпитвам вина, затова че в последните му години не се виждахме толкова често и все не оставаше време да го посещавам редовно“, споделя Димитър Цонев.

Директно от Италия, за да допълни неговия образ, ще се включи и сестрата на Митко – Теодора. Тя ще разкаже любопитни моменти от тяхното детство и подробности за отношенията им сега.

Димитър Цонев

От професионалният му кръг водещите ще го срещнат с Уляна Пръмова, с която ги свързат дълги години съвместна работа в телевизията. „Той е много спокоен, рядко се ядосва, не е прекалено амбициозен и бързо забравя лошото“, ще го опише журналистката. Тя ще му отправи едно интересно предизвикателство, свързано със страстта му към... лютите чушки. Колко ще може да изяде - ще видим тази неделя от 11 часа по bTV.  Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Димитър Цонев , Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“