Актуално В програмата

Каква е истината за Драго и Сандо в „Братя“?

Добави коментар

Разбулването на дълго пазена тайна и обрат в действието предстоят за героите в новите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA.

Хората на Денис са шокирани, когато шефът им се барикадира в апартамента си, в компанията на новодошлия в групата Александър Акарди. Те все още не подозират за твърдението на Сандо, че е брат на бизнесмена. Самият Драго се съмнява в признанието му и търси начин да стигне до истината. Животът на ММА-боеца виси на косъм и всичко зависи от ДНК-експертизата, която ще докаже или отхвърли думите му.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Лора вече е напълно наясно с нелегалния бизнес, който Филип Карамитев управлява паралелно в „Кара Ботаникс“. След като заявява желанието си да бъде част от него, тя получава и първата задача, с която трябва да докаже своята лоялност към компанията. Какъв шок я очаква при изпълнението на ангажимента и ще има ли сили да се спаси от собствения си избор?

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Излизат резултатите от пробите на иззетата в последната спецакция дрога и следователите от ГДБОП са изненадани от тях. Оказва се, че съставките са сходни, но не и същите като при „синята муха“, което повежда разследването във важна посока – Топал се бори с нова конкуренция на пазара и някой се опитва да му подбие цените с имитация на неговия амфетамин. Антимафиотите търсят начини да стигнат до съперника на Денис, за да разплетат цялата схема. Какъв е планът им?

Не пропускайте новия сезон на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!


Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Братя

Две брутални убийства белeжат съдбата на някои от героите в „Братя“

Война или прошка между баща и син в „Братя“?

Смразяващ обрат бележи началото на „Братя“

Есенният телевизионен сезон на NOVA – по-богат и разнообразен от всякога

Христо Шопов с главна роля в новия сезон на сериала „Братя“