Актуално bTV Репортерите

Как се създава сериала „Стъклен дом” - тази неделя в bTV Репортерите

Добави коментар

Тази неделя в bTV репортерите зрителите ще видят какво се случва зад кадър в най-успешният български сериал „Стъклен дом”
Как се създава сериала „Стъклен дом”Как се създава най-успешният български сериал „Стъклен дом” - тази неделя в bTV Репортерите

След 2 сезона, 15 епизода и повече от 1300 минути на екран „Стъклен дом” успя да се превърне в най-успешния български сериал през последните 20 години.

Тази неделя в bTV репортерите зрителите ще видят какво се случва зад кадър. Кои са хората, които управляват съдбите на героите, но никой не вижда на екран и как минава един ден на снимачната площадка на сериала. От филма на Кристина Владимирова и оператора Валентин Николов ще стане ясно кои са хората, които се грижат за визията на актьорите - гримьорите и стилистите на сериала.

Зрителите ще научат и на какво и кого се дължи уникалната кино визия на „Стъклен дом”. За пръв път пред камера застават хората, които обикновено стоят зад нея – режисьорът и операторът на сериала.

Защо любовните сцени са най-трудни за написване ще разкажат сценаристите на пoредицата. Всичко това и други интересни моменти зад кадър - тази неделя в bTV  Репортерите.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”