Спорт Спорт по ТВ

Жозе Моуриньо с първо интервю за българи

Добави коментар

Треньор N 1 в света през новия век Жозе Моуриньо за първи път говори пред камера на български журналисти.

Треньор N 1 в света през новия век Жозе Моуриньо за първи път говори пред камера на български журналисти. Привилегията да го видят и чуят ще имат зрителите на ТВ+ - на 27 септември /неделя/ от 12,30 часа, информират от ПРофайл.

Тогава Специалния ще е първото световноизвестно лице, което ще се появи в специалното предаване "КОД спорт" на Красимир Минев и Владимир Памуков. Марковите спортни журналисти излизат в ефир с нов лъскав проект след "Планета Футбол", държало дълго палмата на най-рейтинговото спортно предаване у нас. Този път не само звездите на Цар Футбол, но и на световния спорт ще са специални гости в 90-минутното предаване.   

Блясъкът на началото вече изглежда гарантиран с промотираните лица - Жозе Моуриньо и кухнята на "Челси", Карл-Хайнц Румениге и "Байерн", Руди Фьолер, олимпийската шампионка в ските Мария Рийш, богатира на борбата Александър Карелин... Разбира се, българските гости също ще са топ ниво - Стефка Костадинова, Христо Стоичков, Илиана Раева и Наско Сираков, Ивет Лалова, Веселин Топалов и други родни легенди, заКОДирани в историята на световния спорт. Наистина специално предаване, което не всеки може да си позволи да направи. Неслучайно и в програмната схема на "Булсатком" са заложили и излъчвания не само по ТВ+, но и по другите си нашумели с елитен спорт канали - Р+ и 5рог1+ - общо 12 повторения в тях за седмица.

Предаването няма да се излъчва от студио, а от популярно столично заведение на пъпа на София. Във формата ще има и игра на основния партньор на "КОД спорт". Уникално за спортна продукция - над 10 фирми са подписали дългосрочни договори с предаването, още преди то да е стартирало. Явно имената и репутацията на Минев и Памуков им гарантират разКОДиране в ефир на най-интригуващото в спорта,допълват от ПРофайл.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър